20110626

babyguide - vilinää ja vilskettä


Jatketaan vielä hetken Vantaa-tunnelmissa, vaikka itseasiassahan näitä löytyy kyllä joka puolelta pääkaupunkiseutua. Ennen lasta olin kuullut käsitteen 'perhekahvila' mutta se ei sanonut juuri mitään. Lapsen saatuani selasin nettikeskusteluja ja se samainen perhekahvila sielläkin vilahteli. Jutut niistä liikkuivat laidasta laitaan, oli kuulemma vauhtia ja vaarallisia tilanteita, tosi tärkeitä ystäviä, turvaverkkoja, liian meluisaa, kahvia ja pullaa.

Kun O:sta tuli vähän isompi, kiinnostuin asiasta jotenkin uudelleen ja vihdoin ihan meidän lähellekin avattiin yksi lähialueiden perhekahviloista. Kävimme tutustumassakin paikan päällä ja ihan mukavaahan siellä. Ehkä enemmän vähän isommalle lapselle jos ei äidillä ole niin kovin mammarinkitarvetta. Vauhtia ja niitä vähän vaarallisiakin tilanteita riitti myös, ihan pientä juuri ryömimään oppinutta ei oikein uskaltanut lattialle laittaa.

Mutta kahvi oli hyvää, seuraa riitti äidille ja O:lle. Syöttötuoleja, leluja ja tilaa riitti myös. Tulossa on kuulemma myös jotain ohjelmaakin myöhemmin. Tarkempi kuvaus kyseisestä käynnistä täällä. Muiden kiireiden takia käyminen vähän jäi mutta kun kesätauolta taas palaavat niin mekin meinataan aktivoitua uudelleen.

Lähialueilta löytyy tuon Korson perhekahvilan lisäksi myös Mikkolan ja Nikinmäen samanlaisen toiminnan pisteet. Lisää tietoa täältä.

***

Käyttekö te perhekahvilassa? Missä? Viihdyttekö? Jokaviikkoinen traditio vai ei yhtään teidän juttunne? Muutama tunti aikaa ehtiä tämän viikon kisaan mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!