20110623

babyguide - vauvat ja vantaa


Vaikka Babyguide-kilpailu onkin nimetty Helsinkiä koskevaksi, on vinkeissä tarkoitus kartoittaa pääkaupunkiseutua ylipäätään. Varsinkin koska itse sijaitsen itseasiassa Vantaan puolella on siis ihan aiheellista listata muutama Vantaankin perukoilla sijaitseva suositeltava paikka.

Tammisto on alue, joka on täynnä erinäisiä lapsiaiheisia liikkeitä. Tässä muutama oma suosikkini tarjonnasta.

Lastentarvike on suuri ketju joilla on melkoinen valikoima oikeastaan mitä vain. Löytyy ihan kaikkea syöttötuoleista vaunuihin, rattaisiin, kylpyammeisiin ja pientavaraan asti. Jos on jotain tiettyä mielessä tai tekee mieli tutustua tarjontaan ylipäätään, suuntaisin tänne. Täällä me kävimme raskausaikana ihmettelemässä rintapumppuja, lämpöpusseja, taikamukeja ja muuta uutta ja ihmeellistä jota markkinavoimat tulevalle lapsellemme haluavat tarjoilla.

Lastentarvikkeesta on joka kerta saanut erittäin hyvää ja ystävällistä palvelua niin ostotilanteessa kuin erinäisissä konsultaatiotakin vaatineissa asioinneissa. Putiikki sijaitsee Vantaan Tammistossa osoitteessa Sarkatie 3.

www.lastentarvike.fi

Vauvapiste on Lastentarviketta pienempi mutta ehkä aavistuksen erikoisempaan valikoimaan keskittynyt liike samaisella Tammiston alueella. Palvelu on ajoittain ollut hieman viileämpää mutta asioin täälläkin ihan mielelläni. Vauvapiste sijaitsee osoitteessa Valimotie 12.

www.vauvapiste.fi


Varsinainen lelutaivas löytyy osoitteesta Voimakuja 2. Toys 'r' us on epämääräisen vaikeasti lausuttavasta nimestään huolimatta vierailun arvoinen paikka. Täältä on löydetty useampiakin syntymäpäivä- ja nimipäivälahjoja. Tuttujen isojen lelumerkkien kuten Brion ja  Legon lisäksi löytyy melkein mitä tahansa muutakin ihan hiekkalaatikoihin, minikokoisiin kottikärryihin ja uima-altaisiin asti. On polkupyörää ja puisia vauvaleluja. Bionicleja ja hienoja pikkuautoja. Barbeja, nukenvaatteitta ja ties mitä. Etenkin matkalla jo juhliin kiireessä vailla lahjaa ihan ehdoton!

www.toysrus.fi

***

Ja vaikka suurin osa onkin varmaan jo karannut kesä- ja juhannuslaitumille, on viikkokisaan aikaa osallistua vielä sunnuntaihin iltakuuteen asti. Kerro paras vinkkisi ja voita!

2 kommenttia:

  1. Jatkan Vantaan kyseisiltä kulmilta, että ostoshelvettikompleksi Jumbo/Flamingo on sangen toimiva konsepti varsinkin sadepäivien ratoksi, löytyy vauvanvaatetta, kahvilaa, sosejuomabaaria, temmellyskenttää jne. Kuntosalillani Finnbodyssa on myös jäsenille ilmainen lapsiparkki, joka on alkanut huolia asiakkaakseen pikkuvauvojakin! Lähistöltä RetailParkista (lue: RetardPark) löytyy sitten megalomaaninen HopLop, jossa on ilmainen langaton netti vahtina kyrvöttävän aikuisen iloksi :D

    VastaaPoista
  2. Ainakin tätä imettävää äitiä ilahdutti Tikkurin muuten ankeassa kauppakeskuksessa sijaitseva alusvaateliike Just for You. Vyöryin sinne alkuvuodesta viimeisilläni ihan päähänpistosta ja ilahduin ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelusta. Ainakin Anitaa sai myös mustana ja kaarituellisena hehtaarikoossa (H-kuppi) - vaikka olenkin äiti, en halua (kaikkia) alusvaatteitani puuterisina ja lörppöinä. Käsittääkseni hintatasokaan ei ollut kohtuuton, joten kannattaa tsekata ennen kuin raahautuu keskustan bebeseihin!

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!