20110623

onneksi on suuri laukku

Ihan kohta aion suunnata juhannuksen viettoon ja pakata upouudet läpsyttimet.


Ja vaippoja, harsoja, ruokapurkkeja, ruokalapun, lusikoita, nokkamukin, bodyja, potkareita, hupparin, housut, sukkia, myssyn, peiton, vaunut, vaunukopan, makuupussin, naksuja, palleroita, pyyhkeen, hydrokortisonivoiteen, hammasharjan ja lasten tahnan, pari lelua, unilelun, kosteuspyyhkeitä, perusvoidetta, Bepanthenia, kissat, kissankantokopat, valjaat, fleksit, märkäruoat ja raksut. Ja itselleni bikinit, pari toppia, housut, aluvaatteita, hupparin, kameran, muistikortin, piuhan, puhelimen, laturin, avaimet, kirjoja, aurinkolasit, tennarit, sukkia, kesämekon, aurinkorasvaa, after sunia, hammasharjan ja tahnan, shampoota, hoitoainetta, suihkugeeliä ja ikävä kyllä myös, koneen, virtapiuhan, ulkoisen kovalevyn, nettitikun ja vähän töitä.

6 kommenttia:

 1. :) Tuosta tulikin mieleeni, että minun pitää hankkia sellainen nettitikku, jotta kannettavan voi kuskata mukana niin, että nettikin avautuu siellä missä olen. Onko teillä sellainen? Mitähän semmoisen tikun hinta mahtaa olla? Minä en ajatellut ottaa sitä millään sopimuksella, että kuukausittain joutuisin siitä jotain maksamaan, vaan haluaisin ostaa tikun omaksi ja ottaa sille liikkuvalle netille liittymän vain kuukaudeksi tai kahdeksi kerrallaan, ei ympäri vuoden. Onkohan semmonen mahdollista? :) Tänään se selvinnee, samalla kun mahdollisesti ostan uuden puhelimen, puolivuotiaan maanantaikappaleeni tilalle, jota Nokia ei suostu vaihtamaan tätä E 52: sta uuteen vaikka kerran viikossa se käy huollossa jotta saan sen pelittämään taas seuraavan viikon. Huoh. Ja silti minä kallistun taas Nokialaiseen vaikka tarjolla olisi kenties pelittävämpi iPhone.

  Se siitä elektroniikan ihmemaasta, minä tahdon toivottaa teille ihmeellisen ihanaa juhannusta!♥

  VastaaPoista
 2. ps. edelliseen vielä, että tähän asti mun ns. reissunettinä on toiminut tuo E 52 puhelin, joka toimii nettiyhteytenä myös kannettavaan kytkettynä, mutta kun se nettilasku on ollut niin iso, tahtosisin edullisemman. Se mitä tällä jälkikirjoituksella halusin vielä kysyä, on, millainen reissunetti sinulla on? :) ja miten on toiminut?

  VastaaPoista
 3. Pakkaappa mukaan myös pipo, lapaset =)

  VastaaPoista
 4. onkohan se aftersun vähän liikaa? Tonne myrskyyn? ;)

  VastaaPoista
 5. Mageet läpsyttimet sulla! :)Mun lempivärit! Pitkä lista pakattavaa!Tuttua..

  VastaaPoista
 6. Hipsu, mikä nettiliittymä sulla on puhelimessa? Mulle laitettiin nyt uus liittymä jossa rajaton käyttö, maksaa 3,90 €/kk. Suoraan sanottuna en tuosta tiedä oliko määräaikainen, koska ostin samaan syssyyn puhelimen kytkyllä. Operaattori DNA.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!