20130813

päivän paras neuvo

Sinne se jäi sateeseen. Läpimärän hoitajan syliin kirkumaan kun minä juoksin bussiin samassa sateessa. Sydän tuntui puristuvan kasaan mutta onneksi kirjanpitäjäni muistutti eilen, että kai sä tiedät, että se huuto loppuu samantien kun sä katoat kulman taakse.

4 kommenttia:

 1. Ja niin se todennäköisesti loppuukin. Oma äitee, joka on tehnyt noita hommia iän kaiken, on tolkuttanut minulle sitä aina. Kuin myös sitä, että todennäköisesti rohkeinkin lapsi jossain vaiheessa huutaa perään. Onneksi siihen voi luottaa, että siellä on syli, yksin ei tarvitse surra.

  Meillä toistaiseksi Ilsa on jäänyt hoitoon oikein iloisena, toistellut vielä iltapäivällä, että "kiva tarha" ja halittaa ja pusittaa aina hoitajat lähtiessä, mutta olen silti henkisesti varautunut siihen Huonoon Aamuun. Se tulee varmasti.

  VastaaPoista
 2. Meillä tuo on edessä perjantaina, jaikss!

  VastaaPoista
 3. Mein äitillä hoidossa olleet lapset kans lopetti aina itkut kun vanhemmat oli lähteneet. :) nopeesti siirty aamupiirrettyjen/puuhien pariin.

  VastaaPoista
 4. Päiväkodissa työskentelevänä voin vakuuttaa, että kyllä se loppuu. Viimeksi tänään olin todistamassa juuri samanlaista tilannetta. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!