20130812

blogipallojen paluu

Blogiklassikko Pauli-serkun pallot hukkuivat muutossa ja jos totta puhutaan, minä luulin pitkään niiden jääneen O:n huoneeseen vanhaan kotiin. Ystäväni kyseli hiljattain, että haluaisinko vaihtopalloja koska heiltä oli hajonnut se varsinainen valosarjaosa ja toi työhuoneelle kasan valkoisia ja kermanvärisiä palloja. Samaan aikaan minun valosarjani teki ihmepalaamisen ja löytyi yllättäen vanhempieni luota.


Äsken kävin askartelemassa uudet vaaleat pallot keltaisten paikalle ja koko härvelin kuolemaa uhmaten kiikkerällä tuolilla seisten, apukäsien ja -tassujen ristitulessa parvekkeen kattoon. Vain huomatakseni ettei minunkaan valosarjani toimi. Noh, onhan se kivan näköinen tietysti näinkin.


4 kommenttia:

 1. On kyllä ihan todella kivan näköinen! Harmi silti, ettei toiminutkaan.

  VastaaPoista
 2. ne pallot voi viritellä kiinni mihin tahansa led-valosarjaan. itse laitoin omani vähän laadukkaampaan, kun kävi sama homma, enkä raaskinut heittää palloja pois.

  VastaaPoista
 3. Mitähän skeidaa se sarja on, sillä meiltäkin hajosi yksi tuollainen valosarja! Niissä on kuitenkin vaihdettavat poltimot, mutta ei se siitä ollut kiinni. Harmi, sillä nuo ovat kuitenkin vähän hintavampia, kuin tavalliset valosarjat.

  VastaaPoista
 4. Miten saat nuo valot ängettyä pallojen sisään (kokonaan?)
  T.Onneton

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!