20130812

kunhan ei kiristä eikä ole keltainen

Aiemmin sitä jaksoi jotenkin panostaa pukeutumiseen festareilla sun muilla riennoilla. Nykyään kun useimmiten on kyseessä ainakin jonkinasteinen työkeikka ja unienkin vähiin jääminen on etukäteen tiedossa, tulee mukavuus kyllä ehdottomasti etusijalla.

Hiihtelin koko Flown hyvin samoissa vaatteissa kuin normaalistikin töissä, vaihdoin vain alinta mustaa toppia, mustia alusvaatteita ja mustia sukkia. Mitä joustavampi ja väljempi, sen parempi. Näissä vermeissä tungin väkijoukon sekaan, juoksin ympäri festarialuetta ja otin pienet torkutkin takahuoneen toimistotuolille käpertyneenä.


Hiuksetkin saivat elää vapaasti omaa elämäänsä motolla mitä pörröisempi, sen parempi. Mitä vähemmän sitä yrittää pistää johonkin sliipattuun kuosiin, sitä helpompi se on pörröttää takaisin. Ehdoton pelastaja oli jo aiemminkin hehkuttamani Four Reasonsin Silver Mist sillä takkuinen ja sekavakin pehko on heti coolimpi kun sen väri on harmaa eikä kusenkeltainen.

4 kommenttia:

 1. Näytät hyvältä, ootko kutistunut..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääasiassa kutistaa varmasti eri linssi kamerassa mutta kyllä muutama kilokin on tässä kevään ja kesän aikana stressatessa jonnekin kadonnut. :)

   Poista
 2. Aika lailla samat kriteerit kuin minullakin. Tosin omalla kohdallani myös ruskean eri sävyt ovat poissuljettuja. ;D Näytät hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Oih, mäkin tarvitsisin tuollaisia mukavia mutta kivannäköisiä bilevaatteita. Nykyiset ovat joko tai.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!