20130515

vanhaa, uutta ja uusvanhaa

Asukuvista onkin (joidenkin anonyymien riemuksi) vierähtänyt taas hetki. Eihän se perusidea nyt tietysti muutu mihinkään, olen legginssikoukussa ja myönnän sen avoimesti. Yläosaksi eksyy milloin mitäkin, jostain syystä useimmiten keväisen mustaa. Tulee ainakin lämmin.

Tänään asu näyttää siis samalta kuin ennenkin mutta jos oikein oikein tarkkaan katsoo, on siellä uusiakin elementtejä. Tai vanhojen lämmittelyä, miten sen nyt sitten ottaa. Hiukset vaalenivat pari astetta aamulla mutta vaaleathan ne olivat jo aiemmin ja jalassa on uudet (täsmälleen samanlaiset kuin aiemmatkin mutta tekonahkaisina) korkkaritennarit. Ovat olleet niin mainiot jalassa nuo edelliset, että kun Spirit Storessa oli 20% alennus kaikesta, kävin kotiuttamassa samanmoiset kaverit täksi kesäksi.


Ainoa oikeasti uusi osa on päällimäisenä näkyvä läpikuultava tunika. Se tarttui eilen mukaan ja ennustan siitä vahvaa kevään luottovaatetta. Nyt alla on musta toppi lintuprintillä mutta jollain värikkäämmällä (esimerkiksi harmaalla?) siitä saa tietysti vielä enemmän irti. Tai ainakin erilaisen vaikutelman. Se on tarpeeksi lerppuva, tarpeeksi hassun mallinen ja siinä on taskut. O:kin tietää, että taskut ovat tärkeät.


Kaikki muu onkin sitten ennallaan. Kaulassa on sama koru kuin aiemminkin, korvissa samat korvikset kuin jo monta viikkoa. Kampaus on pysynyt samana ja aurinkolasejakaan en ole vielä hukannut tai rikkonut. Mitä sitä nyt hyvää vaihtamaan, näillä mennään kesää kohti. Luultavasti myös huomenna ja ensi viikolla.Onko sinulla jokin vaate tai tyyli, johon olet jämähtänyt? Luottovaate, joka useimmiten eksyy päälle?

4 kommenttia:

 1. Mä oon kyllä joka kerta fiiliksissä sun asukuvista. :) Tykkään tästäkin! Tuo tunika on kyllä niin hieno, kelpais mullekin.

  VastaaPoista
 2. Tää ei ole mitään mielistelyä, vaan mun uusi luottovaate on ehdottomasti sinulta ostetut ne Seppälän vetoketju-leggarit! On ihan parhaat päällä! :-)

  VastaaPoista
 3. Minä ihmettelen aina näitä sun vaatteita, ne on ihania ja ne näyttää sairaan hyvälle sun päällä, mutta sitten kun ajattelen niitä itselleni näyttäisin lähinnä naurettavalle vrt.Hemuli joten talsin aina vaan farkut jalassa.

  Ja toisekseen, isoille tytöille ei ole tommosia kivoja leggareita, aina vaan niitä paksuja ja värikkäitä, pus, sin, kelt, vihr.

  VastaaPoista
 4. Pähee setti! Mistä tuo upea tunika on kotoisin? Tuollaiseen voisin jämähtää minäkin...

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!