20130515

siivouspäivä – koko kaupunki kirppikseksi

Kuten olette ehkä huomanneet, Kottaraisen Komero on harmittavan pysähtyneessä tilassa ajan ja aivojen puutteen vuoksi. Lisäksi myynnissä olevat tavarat sijaitsevat tällä hetkellä ympäri pääkaupunkiseutua eikä minulla ole enää aavistustakaan mikä toppi ja hame on missäkin. Päätin tarttua härkää sarvista kerralla ja pistää vihdoin pystyyn sen uhoamani kotikirppiksen, hieman toisessa muodossa vain.

Sairaan hienon julisteen voi itse tulostaa materiaalipankista ja värittää!
Siivouspäivä on valtakunnallinen mahtava tapahtuma, jonka ideana on yhden päivän aikana muuttaa koko kaupunki kirpputoriksi. Kirppispöydän ja myyntipaikan voi pykätä pystyyn kuka vain ja minne vain, kaupungin antamalla luvalla. Tempaus on tänä vuonna toukokuun 25. päivä ja se on (toivottavasti aurinkoinen) lauantai. Sen lisäksi, että halutaan innostaa ihmisiä kierrättämään, siivoamaan komerot ja muutenkin mukaan, voi oman myyntipaikkansa merkitä myös karttaan jotta sinne osaa onnekkaita ostajiakin.


Olen ylipäätään isompien repäisyjen ihminen ja päätinkin siis pikapikaa paitsi kantaa oman henkilökohtaisen korteni kekoon, pistää myös Siivouskaupan osallistumaan tapahtumaan. Minä aion siis avata Kottaraisen Komeron ihan konkreettisesti täällä Siivouskaupalla kyseisenä päivänä ja tuoda kaikki ne turhat vaatteet, kirjat, kengät, tavarat, askartelutarvikkeet ja ties mitkä tänne myyntiin. Sekä ne, jotka tällä hetkellä ovat listattuina Komeroon mutta myös ne, joita en koskaan ehdi naputella sinne. Mukana on vuosia säästämiäni helmiä, joille ei ole enää käyttöä, merkkivaatetta, laukkuja, tavallista perusrättiä, lastenvaatteita, askartelu- ja taidetarvikesälää ja vaikka mitä muuta. Hintapolitiikastakin ajattelin aika luovaa, jos nyt muutaman rovon saisin vaivanpalkaksi.


Ei tässä kuitenkaan vielä kaikki. Myin ideani tänne Siivouskaupan väelle niin mallikkaasti, että me tarjoamme myyntipöytiä (ja loistavaa seuraa!) myös kuudelle muulle minun lisäkseni Siivouspäivänä. Tule siis paitsi penkomaan minun aarteitani, myös myymään omiasi pois. Listaudumme yhtenä paikkana Siivouspäivän kartalle ja lupaan myös rajattoman kahvitarjoilun kyseisen päivän aikana sekä MoccaMasterilla, että Nespresso-koneella. Ilmoittautua voi tietenkin idean äidille, eli minulle osoitteeseen: aino@siivoustaivas.fi.

Pistä siis kalenteriisi samantien 25.5.2013
ja nähdään Siivouspäivänä täällä Lönnrotinkatu 28:ssa!
Tervetuloa!

///

5 kommenttia:

 1. Siis onko koko Helsinki yhtä suurta kirppistä 25.5.? Ja minä olen silloin sattumoisin siellä! Kivaa, että kerrankin osui! Taidanpa ottaa isomman matkalaukun mukaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. :) Tervetuloa, ota samantien kaksi laukkua. ;)

   Poista
 2. Voi ei asuisinpa edes lähellä hesaa. Aivan mahti idea kyll.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!