20130516

mekkoja ja mustetahroja

Sain vinkin sähköpostiini, että ihastuttava Poola Kataryna on julkaissut kevätmallistonsa. Minähän ihastuin palavasti tähän merkkiin aiemman, synkeämmän syysmalliston myötä ja kotiutin huikean mustetahratestitunikankin messuilta talvella.

Siis tämän! <3
Kevätmallisto Lagoon on selvästi hempeämpi ja heleämpi, eikä ehkä päälinjauksiltaan niin minun näköiseni kuin nuo syyssävyiset mutta oi mitä mekkoja! En oikeastaan ole edes mekkotyyppiä, pukeudun mieluummin tunikaan ja housuihin leggareihin mutta ehkä minusta voisi tulla mekkotyyppi näiden myötä? Voisiko? Pliis?


Ruttujen ja roikkujen suurena ystävänä ei liene ihme, että sydämeni läpättää eniten tälle alla näkyvälle hieman Complex Geometricsinkin mieleen tuovalle valkoiselle ihanuudelle. Voisi tähän ehkä hätätapauksessa yhdistää ne legginsitkin jos oikein alkaa talvikalpeat jalat hirvittää. Luulen kuitenkin, että parhaimmillaan tämä olisi ruskettuneiden säärien ja suurten aurinkolasien kanssa. Ehkä jollain kauniilla korulla höystettynä.


Toinen ihastukseni koskee mustaa selkeää perusmekkoa, jonka juju on tuossa etuosan oudossa solminnassa. Valitettavasti tasapaksu vartaloni ei ehkä olisi kovin imarreltu tässä mutta saahan sitä haaveilla. Siis sekä mekosta, että rantakunnosta.


Koruista puheenollen en pistäisi ollenkaan pahakseni myöskään Inkblot-kaulakorua samaisen suunnittelijan valikoimasta. Mustana tietysti vaikka jokin kieroutunut osa minua ihastui kyllä tuohon kullanväriseenkin. Tämä olisi täydellinen pari myös sille paniikkimekolleni (tai tuolle yllä mainitulle  valkoiselle!).


Huomisesta eteenpäin sekä Poola Katarynan, että muutaman muun suunnittelijan aarteita on myös tarjolla OVVN-putiikin ystävämyynnissä Iso Roobertinkadulla. Taidankin poiketa paikan päälle toivottavasti nappaamaan itselleni jonkun noista himoitsemistani syysmalliston synkeistä sävyistä jos niitä sieltä sattuu vielä löytymään. Poikkea sinäkin ja nykäise ihmeessä hihasta jos osutaan paikalle samaan aikaan. Dust-legginsit ja Beast-toppi on kuitenkin varattu minulle!

Kuva lainattu Poola Katarynan facebook-sivulta havainnollistamaan mitkä on varattu minulle!
///


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!