20130527

siivouspäivän satoa

Viikonloppu jatkui aivan yhtä vauhdikkaissa merkeissä kuin vaatepaniikkiperjantaikin ja siksi kaikki tulee vähän viiveellä vasta tänne. Lauantain loppusaldo oli aika mainio vaikka Siivouskaupalla sijaintinsa vuoksi olikin sen verran hiljaista, että loppupäiväksi suuntasimme puistoon vaatekasseinemme.


Lupasin itselleni, että shoppaaminenkin on sallittu, kunhan pääpaino on eroon pääsemisellä eikä hamstraamisella. Oikeastaan ulkoistin sen myynninkin ystävälleni jolla oli homma (ja päässälaskutaito) paremmin hallussa ja tein itse muutaman mahtavan löydön. Niistä kolme saman viltin jakaneen Ninan valikoimasta.


Kaikkein ihanimmaksi osoittautui heti ranteeseen kokoaikaisesti muuttanut 2OR+byYATin nahkainen rannekoru, joka ystävystyi heti aiemmin ranteessa yksin majailleen Memento Vivere -laatan kanssa.

5 kommenttia:

 1. Mulla on toi sama nahkahärpäke avainrenkaana :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, se toimii varmasti sellaiseenkin mainiosti. Minä olen mieltynyt avaimenperissä heijastimiin joten tämä päätyi rannetta koristamaan. :)

   Poista
 2. Mä käytin eilen juoksulenkillä sitä sulta nappaamaani pitkähihaista puseroa. (Irrotin sen topin sieltä alta.) Pusero oli tosi hyvä, just sellainen vähän pidempi malli mitä olin etsinyt jo jonkin aikaa. Kiitti, oli hyvä vaihtokauppa!

  Ps. Hei mistä sä muuten ostit sinne kirppikselle ne henkarit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että se oli mieleinen. :)

   Ja kiitos vain itsellesi, niin vaihtokaupoista kuin mahtavasta seurastakin!

   Henkarit on ostettu Pesuheikki-nimisestä pesulasta Hämeentieltä. :)

   Poista

Kerro ihmeessä!