20130522

karhunvatukkaa kylppäriin

Kaikille varmasti tuttuakin tutumpi saippuamerkki Bliw uudisti hiljattain ulkoista habitustaan ja on nyt pakattu kuvituksiltaan vielä selkeämpiin ja graafisempiin pisaraputeleihin. Sain saippuaa testiin juuri sopivaan aikaan, sillä Methodin käsisaippuani olikin juuri loppumaisillaan. Omaa silmää tietysti varsin yllätyksettömästi viehättävät eniten nämä musta ja valkoinen vaikka väri- ja tuoksuvalikoimaa on toki olemassa enemmänkin.


Mustasta ja valkoisesta löytyy molemmista siis karhunvatukantuoksuista käsisaippuaa, joka pääsi siis samantien käyttöön. Odotin ehkä hieman esanssisempaa ja marjaisampaa lopputulosta mutta tuoksu on yllättävän mieto ja raikas. Juuri sopiva tähän hommaan siis, minulla kun on paha tapa pestä kiireessä sillä saippualla välillä meikkejäkin.


Pidän kovasti tästä raikkaasta uudesta ilmeestä mutta tässäpä taas tuote, johon sopisi jonkun vierailevan kuvittajankin kädenjälki, eikö vain? Missä olet Ivana Helsinki? Vaadimme telttasaippuaa!

//

Edit, aloin kaivella muistilokeroitani vähän tarkemmin ja kyllä vain, Paola Suhonen ON suunnitellut aiemmin näihin kuvitusta ja olen itsekin itseasiassa ostanut sitä mustaa versiota. Ei mulla sitten muuta.

3 kommenttia:

 1. Mä olen käyttänyt ja säilyttänyt mustia Bliw-putiloita jo monta vuotta. Täytän vaan jollain litrasaippualla niitä.

  VastaaPoista
 2. Eiks Bliw- pullot oo "aina" ollu tommosia pisaranmallisia? Ainakin siis niin kauan kuin mä jaksan muistaa, eli reilut 25 vuotta :D Noista väreistä taas en sano mitään. Ja ainahan sitä vois ostaa omaan kylppäriin sopivan värisen putelin, käyttää sen tyhjäksi ja sitten ostaa jotain muuta joka tuoksuu omasta mielestä paremmalle. Vaihtaa vaan sen sisällön siihen aiemmin tyhjentyneeseen purtiloon.

  VastaaPoista
 3. Meidän taloudessa taas ei tykätty yhtään karhunvatukan tuoksusta. Oli vika kerta tota lajia.
  Oli pakko pestä kädet bliv vatukan jälkeen. Pakkaus on kyllä hieno.
  Terv mies 40+.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!