20130523

yöllisiä ilmestyksiä

Herätessäni tänä aamuna löysin kirjahyllystäni roikkumasta siihen yön aikana ilmestyneen maailman kauneimman galaksiprinttisen liehutunikan. Henkarissa oli kiinni lappu, jossa luki, että käyttöön tai kirpparille. Meni hetken aikaa ennenkuin tajusin mistä oli kyse, kunnes muistin, että äitini kävi eilen tuomassa laukkuunsa unohtuneet O:n aurinkolasit sillä aikaa kun olin töissä ja mainitsi käväisevänsä tuossa lähikirppiksellä. Itse tulin yömyöhään kotiin enkä hämärässä lukuvalon hohteessa tullut edes vilkaisseeksi kirjahyllyyn, saati, että olisin erottanut sieltä mitään. Äidilläni on joko todella hyvä tatsi siihen, mikä sopii minun tyyliini tai erittäin tehokas kristallipallo, tämä menee käyttöön nimittäin samantien. Autenttista ilmestymispaikkaa en teille viitsinyt sotkunsa puolesta kuvata mutta itse vaatekappaleen ikuistin tietenkin heti. 


Huomasin muuten, että tungen nykyään joka kuvaan nuo pahvitalot ja saman nallen. Ne edustavat selkeästi kuvastailaukseni aallonharjaa juuri nyt. Joku päivä vielä repäisen ja laitankin kuvaan nallen sijaan valkoisen kulhon tai jotain muuta yhtä villiä. Varokaa vaan. 

3 kommenttia:

 1. Tämähän on nyt siis se vaatekriisin ratkaisu päivälle, jolloin oli kolme menoa!

  VastaaPoista
 2. Ihan sama tuli mieleen!
  Mieleen tuli myös ristiäismekko, tai nimiäismekko, miten vaan. En tiedä miksi. Mutta miettikääpä miten siistiä olis vaikka tähtitieteilijävanhempien lapsen nimiäismekkona tommonen pitkä galaksiliehuke!

  VastaaPoista
 3. Ei yhtään tyyliseni, mutta ihana!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!