20130131

ratsia

Mitä tehdään silloin kun ollaan kuumeessa kotona mutta kiireellinen työ vaatii käsin piirtämistä ja kaikki siihen soveltuvat välineet ovat työhuoneella?


No silloin ratsataan tietenkin O:n pupureppu.


Kyseinen pupu saatu töiden kautta Big Small Companylta.

///

Big Small Shop
Lisää O:n pupurepusta

9 kommenttia:

 1. Hehe, ihana pupureppu! Löytykö tarvittavat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa löytyi! :D Tämä oli tosin hieman poikkeuksellinen kuvitus, en yleensä käytä puuvärejä mutta tähän tarvitsin nimenomaan niitä.

   Piti myös samalla käydä linkkaamassa aiempi postaus samasta repusta, en ensin muistanut, että sellainen on myös. :)

   Poista
  2. No mutta mahtavaa :D. Mullakin on kaikki kuvitukset yleensä niin hirmu digitaalisia. Pitäis joskus tarttua ihan värikyniin itekin. Kaunis kiitos kehuista blogissani. Lämmittää suuresti sillon etenkin kun tietää että kehut tulee taholta, jolla on tatsia näihin hommiin.

   Poista
  3. Niin ja toi repu on ihan mahtavan suloinen kyllä tossa aiemmassakin postauksessa noin oikein päin. Totahan saattais itekin salaa lainata jonku villapaidan kanssa :D hehe

   Poista
  4. Mä teen kyllä paljon käsin, aloitan uudet projektit lähes aina lyijykynin ja tussein mutta jostain syystä puuvärit jäävät aina vähän paitsioon. Pitäisi kyllä piirtää vielä enemmän ihan perinteisin menetelmin, siellä se on se digitaalisenkin kuvantekemisen perusta kuitenkin.

   Ja hei, kissakehut olivat erittäin ansaittuja. Aivan mahtava kuva!

   Poista
  5. Ehdit vielä väliin. :D

   Reppu on minunkin mielestäni ihan mahtava. Tai oikeastaan koko Deglingos-sarja hieman tärähtäneine hahmoineen on ihana. :)

   Poista
  6. Joo mäkin tusseilla piirrän vielä ja lyijärilläkin, mutta väritys poikkeuksetta koneella ja akvarellitekstuurit päälle. Se on niin paljon nopeempaa. Kuhan opparin saan valmiiks vois ottaa ihan siveltimet kätöseen :).

   Pitääkin mennä kurkkaamaan toi sarja. Jos vaikka kummityttöä vähän lahjois :)

   Poista
  7. Se on omalla tavallaan myös vähän sääli, että kiireessä pitää tehdä joskus ratkaisuja sen ajankäytön mukaan. Olisi ihanaa jos olisi enemmän aikaa välillä tehdä ihan alusta loppuun käsin. Tänä vuonna pyrin siihen, että piirrän ja maalaan käsin enemmän vaikka viimeistely yleensä koneella tehdäänkin. :)

   Ja tsekkaa ihmeessä Deglingosit (ja samalla vaikka nuo meikäläisen käsialaa olevat kuvitukset kyseiseltä sivustolta, ne ovat nimittäin pääosin käsintehtyjä näin aihepiiriin sopivasti. :D)

   Poista
 2. http://mantyla.blogspot.fi/2013/01/kahdeksan-sekalaista.html ;)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!