20130201

viha-rakkaussuhde, verkkokauppa ja weekday

Vihdoin Weekday otti onkeensa ja avasi myös verkkokaupan. Isot aplodit ainakin tältä suunnalta. Sitkeästi kyllä vierailen siinä Aleksanterinkadun superstylessä liikkeessä mutta en edelleenkään useimmiten löydä sieltä etsimääni. Minulle käy siis niin, että huomaan Weekdayn sivuilla jotain pakko saada -osastoon luokiteltavaa ja kun menen paikan päälle, ei kyseistä tuotetta löydy yhdeltäkään avantgardistisen vinolta vaaterekiltä. Ei vaikka pyörisin siellä kuinka. Ja näin käy siis toistuvasti. Suorastaan nolottavan usein (hakusanalla Weekday löytyy muutama aiempikin avautuminen aiheesta).


Taidan olla vain liian vanha näin räväkkään myymäläkonseptiin mutta tarjonta kolahtaa silti edelleen. Minimalistista mustaa, harmaata ja geometrisiä metallikoruja. Epämääräisen futuristisia laukkuja ja päheitä printtejä. Asioisin useamminkin ellei tuo kammottava karma olisi aina siellä mukana. Viime kerralla en paitsi löytänyt etsimääni taaskaan, unohdin myös mukanani olleen juuri painosta haetun julisteen sinne sovituskoppiin.


Varsinainen viha-rakkaussuhde siis. Tästä lähin aion tehdä viikonpäiväostokseni ihan vaikka tästä kotisohvalta. Eipähän tarvita kompassia eikä kristallipalloa, tosin itse verkkokaupan avaaminen vaati sekin kyllä vähän askartelua.

///

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!