20130131

treffit sarvikuonon kanssa

Tämä otsikon yksilö vaan majaili kylpyhuoneessa olohuoneen sijasta. Kalenterista peruuntuu palavereita melkein yhtä vinhalla vauhdilla kuin niitä on sinne lähiviikkoina sovittu. Mittari näyttää 37,4. Tällaiselle useimmiten kuumeettomana kärsivälle se on varsin paljon ja olo sen mukainen. En maista (en edes suklaata!) enkä haista ja koko maailma ottaa juuri nyt päähän. Päätä tosin tuntui särkevän jo ennen sitä.
Kuvanlaatu vastaa aika pitkälti oloani muutenkin.

Varpaita palelee (pitäisi varmaan sittenkin olla ne villasukat) ja lattia hautautuu hitaasti mutta varmasti aivojenulosniistopapereihin. Muki mukilta nautin lisää teetäkahviateetäteetäfinrexiniäteetäkahviapanadolhotia. Taidan iltapuhteiksi perua vielä huomisaamuisen kuvauskeikankin ja sopia sen sijaan toiset tärskyt sarvikuonon kanssa.

Mitäs sinulle kuuluu?

///

8 kommenttia:

 1. Yliväsymystä ja kameraruudussa kävelevä henkilö...vai kävelikö sittenkään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain tosi kammottavia kauhuelokuvaviboja tästä viime yönä. :D

   Poista
 2. Jos on tossa kunnossa niin sarvikuonon kanssa vaan selviää edes jotenkin... Kelpo vehe. Toivottavasti flunssa hellittää hyvin nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarvikuono on kyllä mahtava keksintö. Pelastanut monet kerrat niin allergiakaudella kuin flunssassakin.

   Poista
 3. Samaa kuuluu, koska onhan tietenkin viikonloppu tulossa ja hyvin aikaa sairastaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, niinpä tietenkin. Mikä ihme siinä onkin, että aina käy juuri noin. :/

   Poista
 4. Sarvikuono on todellakin monen flunssan pelastus. Monta flunssaa on ollut jo iskemässä päälle tänäkin talvena (osa on siinä tietysti onnistunutkin), mutta monta olen voittanut heti kättelyssä sarvikuonon ansiosta!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi1/2/13 13:42

  Ääh, same same. Tosin en voi lohduttaa, että menee nopeasti ohi, mulla flunssapäivä nro 9 eikä loppua näy. On jo kymmenen päivän antibiootit keuhkoputkentulehdukseen, enkä ole viikkoon maistanut/haistanut mitään. Olen samalla teetäpanadolhotiakahvia-linjalla ja kaikkea tulee jo korvista. Seuraava jännäriaihe on, tuleeko poskiontelontulehduskin. Lämpöä ollut jo tuo mainittu 9 päivää eikä lääkkeetkään auta. Sarvikuonosafarillakin olen ollut jo useamman päivän....
  Tsemppiä sinnekin!
  -Lilith

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!