20130117

jotkut asiat eivät muutu

Nyt se on sitten todistettu. Jotkut asiat eivät muutu. Blogikliseet ovat ja pysyvät kuin purkka tukassa. Linkkasin tämän jo tuonne blogini fb-sivulle mutta pakko laittaa myös tänne.

Muistatteko vielä kun tein vuonna 2011 blogibingon raitamattoineen, dymoineen ja Block-lamppuineen?Karnevaalikauden (loistava blogi muuten!) Sonja julkaisi äsken omansa vuosimallia 2013. En voi olla hymyilemättä. Ihan mahtavaa!


Kuva lainattu Karnevaalikausi-blogista.

///

13 kommenttia:

 1. Hah, loistavaa. Ja juu eipä oo kyllä meno muuttunu mihinkään, ois voinut heti veikata tota vanhempaakin bingokollaasia ihan tuoreeksi. ;)

  Tuosta uudemmasta ei osu omalle kohdalle yksikään, vaikka toki noiden asioiden trendikkyydestä olenkin (tuskallisen) tietoinen. ;) Vanhemmasta osuu vain Aarikan purkit.. ;)

  VastaaPoista
 2. Voi hitto, mulla on Combonibili. Mut lasketaanko se jos se on jo tosi monta vuotta vanha?? Tosta ekasta kollaasista mulla ei ole mitään. Huh. Vai olenko sittenkin huono bloggaaja? :D

  VastaaPoista
 3. oon totaalisen noulaif, meillä ei oo noista ihan mitään! :D

  VastaaPoista
 4. Onpa hauska :D

  Meiltä löytyy Lokki, Ektorp, rullakaupalla washia ja erinäisiä liitutaulumaalilla maalattuja pintoja. Tuota Ikean blogimattoa vähän himoitsen. Lisäksi oon tehnyt muffinsseja ja kiinnitelly asioita teipillä seinään.

  VastaaPoista
 5. Oliko noi viikset jo pari vuotta sitten in? :O Mut jännä miten samat tuossa edelleen on...eipähän tarvii joka vuosi tehdä. :D

  (Niin ja kiitos kehuista. Itelläs on. :P)

  VastaaPoista
 6. Sinun tekemästä 2 ja Sonjan omasta kans 2 :). Ei paha :P.

  VastaaPoista
 7. Voi ei voi ei voi ei, niin riipaisevan pahalta tuntuu nähdä nuo Paulin lamppupallot, kun vielä hankin ne niin jälkijunassakin! Ja innostuin washiteipeistä JA tein synttäriviirihässäkän lapselle. *buries head in shame*

  VastaaPoista
 8. Olen ilmeisesti totaalisen tyylitön/trenditön, kun ei löydy kummastakaan yhtään. :P Pallorelamppuja tosin on, mutta made in Thailand eli ei todellakaan aitoja, lasketaankohan se.

  VastaaPoista
 9. Täältä löytyy muutamia n. 10-vuotiaita Muumi-mukeja sekä muffinssiainekset(ei, minä en niitä miksikään kuppikakuiksi kutsu) kaapissa odottamassa heikkoa hetkeä.

  Mutta ei mulla toisaalta ole omaa blogiakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se piti vielä lisätä, että uskomattoman hyvin tuo vuoden 2011 kollaasi on kestänyt aikaa! Ja hassua, että noidenkin ilmiöiden tulosta on niin kauan aikaa..

   Poista
 10. Muumimukit, dymot ja teipit löytyy omasta blogista! Ja Smeg, voi kuinka toivonkaan, että tuollainen Smegkin löytyisi...

  VastaaPoista
 11. Mä olen varmaan trendikkään epätrendikäs, kun en muista julkaisseeni mitään näistä. Koskaan :)

  VastaaPoista
 12. Haha, nää on molemmat ihan loistavia! :D Tässä kyllä vois samalla käydä läpi ystävien kodit bingon ja omankin kodin, tsihii. :D Tosin Marimekko raitapurkit kärräsin sentään eläinsuojeluyhdistyksen kirpparille jossain siivouspuuskassa :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!