20130119

punaisten juomien jatkumo

Ongelmilla on tapana kasaantua mutta niin on näemmä onneksi myös hyvillä asioilla. Ja tietyn värisillä juomilla.Aloitin punaisten juomien putken käväisemällä torstaina pressitoimisto Mildhin synttäreillä á la Campari. Tarjolla oli tietenkin mainitusta juomasta sekoitettuja drinkkejä ja niiden kyytipojaksi mahtavan Murun ruokia ja suussasulavaa kakkua. Tai itseasiassa kahta. Sorruin oikein perinteiseen kuvaan jälkiruoka-annokseni blogiin -kuvaan mutta kun se oli vaan niin hyvää, että oli pakko. Tai ne. Otin tietenkin molempia.


Paikan päältä (ja toisen jo matkalta) bongasin myös Oi Mutsin ja Mami Go Gon Mintun. Loppujen lopuksi me emme tyytyneet vain Campariin vaan jatkoimme iltaa sujuvasti muualla syntymäpäivien päätyttyä. Punaisten juomien linjakaan ei kovin pahasti kärsinyt karpalolonkerosta eikä punaviinistä.Eilen oli luvassa toisenlaista ruokaa ja juomaa mutta aivan yhtä ihanassa seurassa. Suuntasimme nimittäin Ninan ja Nekun kanssa ensin Shangai Cowboyhin syömään ja ruokakuvista innostuneena yritin tietysti samaa sielläkin. Vähän huonolla menestyksellä tosin varsin hämärässä ravintolaympäristössä ja itseasiassa kuvassa ei ole edes minun vaan Nekun annos, joka selvisi vasta kuvan ottamisen jälkeen. Herkullisia olivat kyllä molemmat.


Loppuillaksi suuntasimme testaamaan Annankadulla sijaitsevan Meatballsin, joka nimestään huolimatta on myös drinkkibaari. En ole varsinaisesti mikään drinkkityyppi, tilaan useimmiten ravintolassa siideriä tai sitä mainittua (karpalo)lonkeroa. Tällä kertaa en emme kuitenkaan voineet vastustaa kiusausta kun listalta löytyi juoma, jonka koristeena on karkkitanko. Arvaatte varmaan minkä värisestä juomasta oli kyse.


Oli uskomattoman virkistävää olla hetki vapaalla, tavata ihmisiä ja käydä paikoissa joihin ei ikinä tulisi itse muuten mentyä. Suoraan sanoen tämä viimeinen pysäkki tulee varmasti testattua jatkossakin, sovimme nimittäin  jo lihapullattreffit sinne.


Ja vaikka vapaa-aikaa ja juomaa on kuvissa yllin kyllin, kruunasin kuitenkin punaisten juomien jatkumon menemällä molempina iltoina vielä juhlahumusta töihin hetkeksi. P ja O kun olivat mökillä eikä kotiintuloajasta ollut niin väliä. Huolehdin kuitenkin jatkumon pitkäjänteisyydestä nauttimalla töiden kyytipojaksi kofeiinitonta Nespressoa. Ne kun on kaikki pakattu punaisiin kapseleihin.

3 kommenttia:

  1. Oi oi mikä herkku jälkkäri. :)

    VastaaPoista
  2. Minä ja mun säälittävä tikkuni... :D

    VastaaPoista
  3. Oli kyllä superkivaa!

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!