20130116

sattumankauppaa

Vaikka viime postauksessa peräänkuulutinkin vaivannäköä ja työntekoa, nautin toki suunnattomasti myös puhtaista sattumista ja hauskoista yllätyksisä. Niitä on viime aikoina osunut kohdalle yllättävän (pun intended) monta.

Kuvassa esiintyvät esineet eivät sinänsä liity tapaukseen
mutta ovat nekin oman aikansa ihania yllätyksiä, löytöjä ja sattumia.

Kun olin menossa leikkauttamaan tukkaani lyhyeksi, en kertonut kenellekään aikeistani. Kun tulin kampaajalta takaisin työhuoneelle, odotti täällä pressikassi Sebastian Professionalilta ja siellä oli hopeashampoota ja lyhyeen tukkaan sopivaa kiiltovahaa. Melkoinen kristallipallo näkyy olevan Sebastianin PR-puolella käytössään.

Ostin vuoden alussa ison rullan skissipaperia. En siksi, että tarvitsisin sitä vaan siksi, että minusta tuntui siltä. Nyt olen kaksi päivää piirtänyt erästä työtä johon nimenomaan tarvitaan tuota läpikuultavuutta eri versioiden kokeilemiseksi helposti. Ja kyseinen toimeksianto on annettu tämän viikon maanantaina.

Kävin äsken kysymässä kuvauslupaa erääseen paikkaan ja vahtimestarin tuolilla istuskelikin vanha ystäväni ja koulukaverini. Olin varautunut nihkeähköön suhtautumiseen mutta sainkin kotiinviemisiksi myös terveisiä äidilleni.

Voitin Kicksin järjestämässä facebook-kilpailussa kosmetiikkaa vaikka en yleensä voita yhtään mitään yhtään mistään.

Ja tietenkin matkassa on viime aikoina ollut myös satumaista kirppisonnea, joka ei näytä ollenkaan olevan laantumaan päin. Käväisin eilen Kierrätyskeskuksessa ja löysin itseasiassa täsmälleen sitä mitä menin hakemaan. Ison laatikollisen muovieläimiä askarteluun ja bonuksena vielä pari Marimekon peltipurkkia.

Tärkeimpänä sitten tietenkin ne kaikki vähän suuremmat linjat, ihmiset, jotka ovat osuneet kohdalle, tilanteet, joissa olen ollut oikeaan aikaan oikeassa paikassa, työt, joita on tullut yllättävistä suunnista. Aika monessa ihanassa asiassa on sattumalla ollut sormensa pelissä.

Kiitos siitä!

Onko sinun elämääsi kuulunut ihania yllätyksiä viime aikoina?

7 kommenttia:

 1. Viikonloppuna teki mieli makkarakeittoa ja maanantaina kaupan tarjouslehtisessä oli makkaratarjous. Kyllä, ruokalinjalla mennään koska aina nälkä ja kokoajan jano.

  VastaaPoista
 2. Upeille ihmisille tapahtuu ihania asioita.

  VastaaPoista
 3. Tänään harmittelin kun kirppiksellä mennyt sänky ois ollut niin ihana ja se oli myyty, voi sitä pettymystä!
  Mutta, illantullen, sain toisen sängyn, halvemmalla ja vielä kauniimman <3

  VastaaPoista
 4. Samana päivänä (eli eilen) sain sekä tiedon siitä, että kaikki havittelemani työharjoittelupaikat ovat jo täynnä että vinkin eräästä avoimesta työpaikasta. Tänään sain kutsun työhaastatteluun! Nyt vaan sitten joutuu jännittämään haastattelun lopputulosta. Mutta näin ne asiat vaan lutviutuu.

  VastaaPoista
 5. Missä kierrätyksissä yleensä käyt tai otetaan vastaan vinkkejä hyvistä kirppiksistä, uffeista tai vastaavista.

  T.Lomalla Helsinkiin

  VastaaPoista
 6. kuulostaa kivalt! :-) ihana toi tarjoitin!

  VastaaPoista
 7. Pakko kysyä..mistä tuo "kermapurkki" on hankittu?? Itse metsästänyt jo ainakin vuoden, ellen kauemminkin..jokainen vastaantuleva on jotenkin kovin kellertävää luonnonvalkoista tai ihan rehellisesti beigeä.. :/ Tahtoo VALKOISEN! :D

  Tiqqqu

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!