20120730

musta on uusi kahvinruskea

Koska olen kiireinen ja väsynyt, en kertakaikkiaan ole saanut aikaiseksi tehdä yhtään mitään harottavalle kesäpehkolleni josta kuivuneiden latvojen lisäksi paistavat käytännössä kaikki aiemman elämäni värikerrokset epämääräisinä siivuina läpi. Lopputulos on oudon punertava sillisalaatti joka ei näytä oikeastaan hyvältä edes hätänutturalla johon olen kesän ajaksi jumittunut. Satunnaista helpotusta huijausta asiaan olen saanut aikaan aiemmin blogin kautta saamallani Color Mask -tehohoidolla ja jo saatuani tuon tyylikkään putkilon, mietin, että sävy voisi olla omaan päähäni hieman tummempi ja kylmempikin. Näemmä Miraculosilla luetaan ajatuksia sillä sieltä lähetettiin minulle hiljattain testattavaksi väriperheen uusin tulokas eli kesäinen musta.

Ennen ja jälkeen -kuvat eivät ole suunniteltuja joten ero ei ehkä näy niin selvästi kuin luonnossa mutta oudon sekavärisen kasan sijaan minulla on nyt huomattavasti kiiltävämpi ja kylmemmän sävyinen kahvinruskea pehko. Ei sillä, etteikö kampaaja-aika olisi silti hyvä olla suunnitelmissa mitä pikimmiten mutta jestas tämä tuote on mahtavaa tavaraa. Jo pesun aikana hiukset tuntuvat paksummilta ja kiiltoakin tulee roimasti lisää.


Ainoa isohko miinus siitä, että aiempi Cacao-sävy ei tarttunut käsiin juuri lainkaan joten tursotin nytkin aika huoletta tuota pikimustaa mönjää sillä seurauksella, että minulla on edelleen harmahtavansinimustat kynnet. Kyllähän erilaiset liukuvärjäykset ovat tietenkin muotia mutta olisin mieluiten pitänyt kynteni puhtaina ottamalla kaapissa olevat kumihanskat käyttöön jos se vain olisi tullut mieleeni.

Kuten aiemminkin, voin edelleen suositella tätä(kin) lämpimästi (hanskat kädessä laitettavaksi) hiusten pikapelastukseksi silloin kun kalenteriin ei mahdu kampaajaa eikä kotivärjäystä. Kiitos Miraculos, minä suuntaan huomenna mökille hulmauttelemaan järvituulessa huomattavasti kauniimpaa kuontaloani (ja huljuttelemaan järvessä kynsiäni). Katsotaan sitä kampaajaa sitten syksymmällä.

6 kommenttia:

 1. Ei ole totta! Kirjoitin juuri aamulla samasta aiheesta mutta eri tuotteista. Tuotteen sävykin oli sama. Hahahahahha! Linkki omaan kirjoitukseeni alla.

  http://ninan-tunnetila.blogspot.fi/2012/07/kahvinmusta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohos! Onpa samat aiheet taas pinnalla. :D

   Poista
 2. Mistä näitä oikein saa kun jälleenmyyjälistassa ei ole mitään! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä saa käsittääkseni kaikista paikoista jotka myyvät muitakin Miraculoksen kampaamotuotteita. Itse olen ainakin nähnyt näitä Stockmannilla sekä joissain kampaamoissa. Voisinkin laittaa palautetta noista puuttuvista jälleenmyyjistä tämän tuotteen kohdalla, hyvä kun huomasit. :)

   Poista
  2. Kampaamoista ainakin saa vaikka mitä erilaisia color maskeja. Käy kysymässä, kampaajat mielellään auttavat löytämään hakemasi sävyn ja purkin :)

   Poista
 3. mä käytän colormaskin shamppanjapinkkiä suoravärin tavoin. tarttuu vaalennettuun tukkaan loistavasti ja kestää just sen muutaman pesun (ja yhden sukelluksen). väristä tulee ihanan hattaramaisen pinkki :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!