20120730

takkutukkia ja jäätelösuita

Tykyttävästä flunssasta huolimatta suuntasimme viikonloppuna nokan kohti mökkiä. Kalastusmaastoille taistelun hävinneenä hetkellisenä yksinhuoltajana päättelin (aivan oikein), että aivot puurona on helpompi olla O:n kanssa jos sillä on vauhdikasta seuraa ja pihanurmea jota pitkin juosta.


Viikonloppu oli yllättävän tehokas pysähdys sillä en jaksanut raahata konetta mukaan vaikka mieli tekikikin flunssan takia rästissä olevien töiden takia. Kun suljin koneen työhuoneessa ja oven perässäni, olinkin yhtäkkiä vapaa tekemään O:n kanssa kaikenlaista sellaista mihin ei viime aikoina ole ollut aikaa.Vaniljakahvia bambimukista, leikkikavereita, paljaita varpaita, meressä uimista, piilosta illalla isossa sängyssä, tukka takussa, pitkiä päiväunia (myös allekirjoittaneelle), kokonaisen kirjan lukeminen kerralla, jäätelösuita päivällä, salasuklaata yöllä, kietoutumista värikkääseen pyyhkeeseen (saatu Finlaysonilta, kiitokset kesän käytännöllisimmästä lahjasta!) pusuja ja haleja, pupun työntämistä rattaissa, saippuakuplia, kukkien kastelua ja muita elintärkeitä toimintoja joista on ollut vähän puutetta.
Kotimatkaan saimmekin kulumaan sitten kolme tuntia helteisissä kulkuneuvoissa mutta siitäkin selvittiin Hello Kitty -mehun, kolmioleivän, rusinoiden, jääkahvin ja uuden Olivian voimin.


3 kommenttia:

  1. Huippu viikonlopulta kuullostaa ja tuli varmasti tarpeeseen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli todellakin tarpeeseen. :) Ja O on uhmastaan huolimatta mitä mainiointa matka- ja mökkiseuraa innostuessaan ihan kaikesta. :D

      Poista

Kerro ihmeessä!