20120206

rusetteja ja vähän vähemmän kulahtanut kasvusto

Nimeäni huudelleet rusetit pääsivät tositoimiin suttunutturaa koristamaan sunnuntaisella brunssilla. Pieni mutta piristävä lisä peruskampaukseen ja pääsevät ehdottomasti ulkoilemaan toistekin.


Kuvassa näkyy myös erään pelasta pehko -operaation lopputulos. Värjäsin herra ties milloin tukkani jälleen hyperblondista ruskeaksi ja kuluminen näkyy. Niin ajan kuin värinkin. Vähän on jäänyt vähälle taas tukan huoltaminen kun on ollut kaikenlaista muuta huollettavaa ja huolehdittavaa. Juuri sopivaan saumaan sainkin sitten testiin uudet pakkaukset saanutta KC:n Color Maskia. Kokeilin joskus ammoisina aikoina aiempien purnukoiden hailakanvaaleaa sävyä blondiin tukkaan mutta tässä kahvinruskeassa kulahduksessa se vasta oikeuksiinsa pääsikin. Hiukset ovat puhtaat, kiiltävät ja ainakin hyväkuntoisemman näköiset. Aine lupaa nimittäin myös tehohoitaa ja korjata hiusta.

Väri ainakin piristyi kummasti vaikka varsinaista hiusväriä tämä ei olekaan vaan tarkoitettu enemmänkin syventämään olemassaolevaa sävyä. Rehottava juurikasvu ei paista enää niin pahasti silmään ja mukaan tuli myös pieni hauska punaisen vivahde. Värisävynä kun minun testimaskissani oli Cacao.

Veikkaan, että punatukalle sarjan punaiset sävyt olisivat ihan ehdotonta tavaraa. Muistan kirkkaasti kuinka vaikea kirkkaanpunaista on pitää kirkkaana. Ja punaisena. (Ja ihan vähän salaa haikeasti kaipaan omaa liikennevalonpunaistani.) Ruskeammalla päällä tämä toimii kyllä näemmä myös ja pelasti pahimmat kulahtamiset pois. Hiukset jotenkin ryhdistyivät kummasti. Selviää taas siihen seuraavaan värjäykseen asti nolostumatta ihmisten ilmoilla. Ensi kerralla valkkaan tosin varmaan vielä tummemman ja hieman kylmemmän Coffee-sävyn jonka uskon olevan lähempänä omaa ajatustani tummasta ruskeasta. Sävykartta vaikutti kyllä  muutenkin hauskalta, löytyy ihan kaikkea Currysta Mandariiniin ja Pepperiin asti.

Millä sinä pelastat kuluneen pehkon, ylikasvaneen leikkauksen tai juurikasvun rehotuksen? Parhaat vinkit kehiin! Vai vedätkö huivin päähän ja hiivit salaa kauppaan hakemaan hiusväriä?

8 kommenttia:

 1. Tosi suloinen kampaus! Täytyy itekkin pitkästä aikaa kokeilla jotain vastaavaa kun noita rusettejakin on "parit" kertynyt varastoihin :D

  VastaaPoista
 2. Kivoja, aika tyttömäinen - tykkään! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on vähän tämmöi haastava hiustilanne nyt, kun yritän häitä varten kasvattaa kuontaloa. Värin olen onneksi muutaman vuoden kikkailun jälkeen saanut palautettua luonnontilaan, mutta aikamoiset hapsulatvat tällä hetkellä on. Yritän jotain kiharajuttua aina saada aikaiseksi, ettei se hapsotus niin kovasti näkyisi. Ei oo helppoa naisen elämä. :)

  VastaaPoista
 4. Mulla oli tuhkablondi aikanani Silver color mask ja se toimi myös ihan mukavasti vieden keltaisuutta pois väristä. Tyvikasvuun ei kuitenkaan auttanut (no ei tietenkään koska olen luonnostani maantie).

  VastaaPoista
 5. Mie käytän tuota pepperiä ja se on ihan loistavaa tavaraa.. Vielä kuukausi hiusten värjäyksen jälkeenkin se jaksaa edelleen kirkastaa mun punasen pään. Moni on kysyny, että kuin usein värjään, jolloin vilautan juurikasvua, etten ihan vasta ookkaan värjänny. Onneksi on lyhyet hiukset ja ne saa kivasti sikin sokin laitettua, jolloin se juurikasvu ei niin näy. :)

  VastaaPoista
 6. Täälläkin vannotaan color maskin nimeen. En muista sarjaa, mutta joku Silver se oli, millä saa tuhkablondin pidettyä tuhkaisempana. Harmi vaan, se ei siellä kampaamon hyllyllä lämmitä kuin sävyä. :D

  Ja Four Reasonsin hopeashampoo ja Silver Mist-suihke, mitkä sulta sain - oh la laa! Kävin jo ostamassa uudet samanmoiset!

  VastaaPoista
 7. Maya, olin itseasiassa jopa vähän yllättynyt siitä miten hyvin tämä rusetti-idea toimi. :)

  Pieni lintu, kiitos. Tykkään itsekin tuosta kontrastista kun itse kampaus on tyttömäinen ja rusetit myös mutta materiaali on kuitenkin tekonahkaa silkkinauhan sijasta. :)

  Kirsikka, joo, voi aaarrgghhh. Symppaan ihan täysillä tuota kasvatusasiaaa, itsekin yritän saada vähän pidemmän pehkon jotta sitä ei tarvitsisi koko ajan haroa silmiltä pois. Kiharoista en tosin tiedä mitään tällä piikkisuoralla hiuslaadulla, haaveilen vain joskus. :D

  Aikku, mä en sillon blondiaikanani edes tajunnut, että näitä olisi ollut myös siihen harmaan/hopean ylläpitoon. Testasin vasta paljon myöhemmin lätkäistyäni jo astetta tummemman blondin päähän.

  Baula, mä arvelinkin, että punaisen sävyt ovat kaikkein parhaita koko sarjasta kun se punainen on niin pirun vaikea ylläpitää. :)

  Sascia, olisko sitten tämä sama sarja niissä aiemmissa puteleissa? Niissä oli ainakin silver myös. Mutta joo, ne auttaa kieltämättä enemmän kotona kuin kampaamon hyllyssä. ;) Ja hyvä hyvä, että hopea-aineet ovat olleet käyttökelpoisia! :)

  VastaaPoista
 8. entisenä punatukkana ja color maskin käyttäjänä suosittelen!!! varsinkin niille punatukille ja vaaleille sävyille löytyy silver taittamaan keltaisuutta.. toimii!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!