20120207

ei siinä vielä mitään

Jos päivä alkaa sillä, että nukkuu pommiin koska kännykän akku on loppunut yöllä, kannattaisi ehkä seuraavalla kerralla jäädä sitten vaan nukkumaan. Maailmankaikkeus alkaa olla minulle aika monta Arabian Nero-lautasta velkaa tämän päivän perusteella.


Ei siinä vielä mitään, että kahvi oli loppu aamulla kun vihdoin pääsin ylös. Eikä siinäkään, että poliisilaitos ei olekaan siellä missä olin viisi yli yksi kun aika oli yhdeltä. Eikä sekään vielä oikeastaan, että päästyäni oikeaan osoitteeseen jouduin jonottamaan vuoronumerolla koska varattu aikani oli jo mennyt. Ei siinä, että siellä ei voi maksaa kuin käteisellä. Tai siinä, että passikuvien ottaminen yksivuotiaan kanssa ei ole mitään herkkua. Tai siinä, että tietomurron takia pankkikorttini on käyttökiellossa enkä siis edes saa käteistä mistään. Tai siinä, että missasin erään tapaamisen koska tekstiviestit eivät tule perille vaan bumerangina takaisin. Tai siinä, että koska tämä tapaaminen peruuntui, olisin voinut jäädä sinne mistä kiireellä lähdin. Tai siinä, että ainoa mahdollinen passihakemusaika oli tänään kello 13, tai siinä, että ainoa mahdollinen lääkäriaika oli myös tänään kello 13. Tai siinä, että passikuvassa on nyt se aina ennen tärkeitä päiviä ilmestyvä mojova finni leuassa.

Mutta se alkoi jo vähän tympiä kun kaiken tämän keskellä pudotin vielä puhelimenkin bussin lattialle joten sen näyttö on nyt kauniisti sälekuvioitu.

Ensi kerralla otan neuvosta vaarin ja jään nukkumaan.


14 kommenttia:

 1. Auu, ilikiän näköken näyttö! :(

  VastaaPoista
 2. :( Jotenkin helpottavaa että jollain muullakin on ollut paska päivä. Toivottavasti niitä neroja tulee jostain.

  Mulla on iPhonessa silikonikuori. Se suojaa reunoja sen verran ettei näyttö hajoa kun pudottelen puhelinta.

  VastaaPoista
 3. Voihan helevata! Virtuaalinen voimahali täältä. :P

  VastaaPoista
 4. Voi ei! Tänään ei todella ole sun päiväsi. Ehdotan ratkaisua kirpputorikierros ensi viikolla. 7 euron paikka, kierrätyskeskus ja se teidän lähellä oleva lastentarvikekirppis? Myös muut vaihtoehdot huomioidaan. :D

  VastaaPoista
 5. voi ei, tsemppiä!
  toivottavasti ainakin passikuvan hakeminen tarkoittaisi, että pääset kohta reissuun - se ehkä vähän lohduttaisi!

  VastaaPoista
 6. Tuo on muuten aina yhtä suuri ihmetys, että poliisiasemalla ei käy kortti. Ihmeellistä menneisyydessä elämistä sanon minä.

  Näyttö on kyllä aika ikävä. Mulla oli eilen tuollainen päivä, mutta tänään on ollut kuukauden paras päivä. Eli toivon, että sulle käy huomenna samoin.

  VastaaPoista
 7. Pudotin eilen samanlaisen puhelimeni. Kolme kertaa, jos tarkkoja ollaan. Joka kerta näyttö alaspäin ja kivi- tai kaakelilattialle. Ja joka kerta olin varma, että no nyt se hajosi. Ei hajonnut. Mutta sun puhelimen nähtyäni pidän kyllä huolta, että puhelimessani on heti tästä päivästä alkaen aina joku suoja. Se kun lipeää kädestäni tai taskustani tämän tästä vaikka kuinka yritän olla varovainen.

  Tuollaiset paskapäivät ovat tosi inhoja. Toivon ettei sulle tule toista vastaan ihan heti. Nyt maailmankaikkeus saisi kyllä olla vaihteeksi kiltti. Mulla oli pari vuotta sitten vastaava massiivisen paska päivä ja siinä vaiheessa kun ajattelin, että enää ei voi mennä pahemmaksi, isoisäni kuoli. Sen päivän jälkeen en oo ihan hirveästi jaksanut manata vaikka kuinka olisi kettumainen päivä :D

  VastaaPoista
 8. Siksi niitä kutsutaan älypuhelimiksi. Otan neuvosta vaarin: jos luuri päättää olla herättämättä, on siihen syynsä.

  VastaaPoista
 9. Voihan! Täälläkin äiti kämmäilee: pudotin meidän järkkärin lattialle. Vähänkö ketuttaa, että korjauskustannukset ovat kolmanneksen kameran hankintahinnasta. *ruma sana*

  VastaaPoista
 10. Joka kerta pelkään, että iPhonen latausjohtoon kompuroidessani lattialla olisi vastaava näky. Viimeksi eilen, mutta puhelin onneksi loikkasi matolle. Ja mähän en sitä pysty antamaan taas anteeksi itselleni, jos näin käy, joten parempi olisi, että ei kävisi, sillä alkaisin monestakin eri syystä oikeasti itkeä, jos niin kävisi.

  Sitten kun tuo tippuu, voin varmaan olla tosi tyytyväinen, etten ole halunnut siihen kortsupukua ja kovia mieleisiäni kuoria en ole vielä löytänyt.

  VastaaPoista
 11. Eevu, joo ei paljon naurattanut kun noukin sen ylös sieltä bussin lattialta. :/

  Nelsson, no hyvä, että tästä on edes lohtua jollekin! :D

  Sofia Punta, kiitos. Tulee halit tarpeeseen kyllä. :)

  Sascia, kannatan ehdotustasi!! :D

  misu, täytyy kyllä nyt tuottaa pettymys ja kertoa, että passi tulee siksi, että jonkinlaiset henkkarit pitää olla. Ei ole reissua tiedossa vaikka vähän tekisi mieli jonkinlainen järjestääkin.

  Verski, ihan järjetöntä suorastaan. Ja siitä ilmoitetaan vuoronumeromasiinassa olevalla lapulla. Nghf. (Seuraava päivä oli vähän parempi onneksi.) :)

  Minttu, todellakin. Fuuuuuuuuuuu.

  Inari, herranjestas. Nämä minun ongelmani jäävät kyllä kirkkaasti tuon sinun paskan päiväsi taakse. Toivottavasti sen jälkeen on ollut monen monen monta parempaa päivää.

  Arkitehti, repesin ihan totaalisen kokonaan kommentillesi! Kiitos!

  Elli76, hui! Kuulostaa aika pahalta kyllä tuokin. :/

  Ano, meinasin kyllä kans käydä itkemään siellä bussissa. Tavalliselle lattiallehan tuota on kyllä heitelty aiemminkin ja ihan vaurioitta mutta kova, kylmä bussin lattialla ja melkoinen pudotusmatka korkealta etupenkiltä olivat sitten liikaa. :/

  VastaaPoista
 12. Hei, pakko kommentoida kun näytti niin ilkeältä tuo puhelimesi näyttö. Onko kyseessä iphone?

  Mikäli haluut sen edullisesti saada korjattuu, ni kantsii käydä www.huoltokukko.fi :) Huoltokukko vois osata auttaa sua!

  VastaaPoista
 13. mulla kävi ihan samalla tavalla omalle iphonelle! Onneks vakuutusyhtiö korvasi :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!