20120127

back in black ja pari jätesäkkiä

Lyön pääni pantiksi, että P:n olisi tehnyt mieli eilen sanoa, että mitä hiton jätesäkkejä sä oot nyt ostanut. Halterneck-topin ja pituutta vaille identtisen mekon kangas muistuttaa erehdyttävästi myös tuulipukuja, myönnän. P:tä en sentään aio toiseen näistä pukea. Muutkin viime aikojen ostokset ovat olleet melko samoilla linjoilla niin väri(e)n kuin materiaalienkin suhteen. Myös hinnat ovat olleet lähes poikkeuksetta 50% alesta alaspäin.


Mustat uggikopiot talvitöppöset ovat olleet jo hetken paikannuslistalla. Muutamaksi hassuksi kuukaudeksi viikoksi en raaski ostaa nyt aitoja ja pehmoiset Emuni eivät suklaanruskealla värityksellään vaan kertakaikkiaan sovi tähän musta on uusi musta -buumiini. Onneksi noin yhdentoista euron sijoitus ei juurikaan harmita vaikka kengät eivät tätä kevättä pidemmälle kestäisikään.

Hiusrusetit roikkuvat nekin asustealessa ja suorastaan huusivat nimeäni. Me tahdomme tukkaasi aamuisin, me tahdomme tukkaasi aamuisin, me tahdomme tukkaasi aamuisin. Toivottavasti nämä pelastavat parikin Bad Hair Dayta tulevaisuudessa. Mekon ja topin kanssa yhteensopiva makuupussia muistuttava laukku on Cheap Mondayn ja alesta sekin. Oikeastaan ostin tämän O:lle hoitolaukuksi, sehän kun reissailee yhtenään ties minne. Reilun viikon käyttökokemuksella alkaa kuitenkin vahvasti näyttää siltä, että minun tavarani ovat vallaneet jo kaikki lokerot ja O:lle etsitään jotain muuta. Tämähän on myös täsmälleen saman oloinen kuin aiempi makuupussiclutchini. Aion vedota tähän seikkaan ja omia tämän itselleni.


Ostosten lisäksi myös erinäiset lahjukset ovat noudattaneet samaa linjaa lähiaikoina. S lahjoitti meille eilen ihanan tikatun ruokalapun jonka valkoinen sisarversio meiltä löytyykin jo. Eräs kuumimmista joululahjoista puolestaan on Lustwearin nahkainen kalenterinsuojus. Keksikää tälle äkkiä jokin huima vaihtoehtoinen käyttötarkoitus sillä siirryin juuri vaivalla digiaikaan kalentereineni enkä kertakaikkiaan millään raaski luopua tästä upeudesta.

Kaiken kaikkiaan ei varmaan tarvinne nyt sen ihmeemmin enää mainostaa mitkä värit ja materiaalit ovat minulle uusi musta.

3 kommenttia:

 1. Mä nyt tietenkin kuolaan näille, kun ovat mustia :D

  VastaaPoista
 2. Ai niin, ja piti sanomani, että palaan siihen piirtis-asiaan sitten kun minulla on rahaa minttusuklaisiin ;)
  Tuli ostettua aiemmin parit nahkatakit/-kengät/-laukut ja nyt jännätään, että saadaanko vuokra maksettua... (viheltelyä)

  Ei sitä ihminen itselleen mitään mahda. Pitäis mahtaa, tässä iässä :D

  VastaaPoista
 3. Toimisko tuo kalenterinsuojus O:n neuvolakortin kantena?

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!