20110519

kiteytettyä

Olen rakastunut. Yltiöpäisesti ja lopullisesti. Muistattehan se pienen paperikassin joka oli mukanani taannoin.


Kuulun niihin ihmisiin jotka etsivät meikkivoidetta koko ikänsä, silti sitä löytämättä. Aina on joku vialla. Kymmenien markettiputeleiden jälkeen olin jo luovuttaa kunnes viimeisenä oljenkortena löysin Maybellinen Matte Moussen. Mousse on ollut se välietappi, melkein toimiva, vähän vain kuivattava. Tarpeeksi vaalea ihmeen kalpealle iholleni. Ei silti lähelläkään täydellistä.

Nyt on löytynyt jotain ihan oikeasti toimivaa. Olin alunperin varsin skeptinen, hintaakin oli enemmän kuin mihin olin tottunut enkä ollut oikein ehtinyt mukaan tähän mineraalimeikkimaniaan muutenkaan. Kokeilematta en olisi satsannut näin paljon mutta kiitos Tunnetilan Ninan, pääsin vaaleanpunaisen kuohuvan antamalla itsevarmuudella tupsuttelemaan naamaani tätä ihmetuotetta.


MSCHIC-tuotteet alkavat olla jo aika tuttuja monelle ja etunenässä tietenkin ihaniin puisiin (suomalaista koivua!) rasioihin pakatut KIDE-tuotteet, ekoluksusmeikkipohjat, puuterit ja korostusaineet. Salaa näitä netistä ihailleena uskaltauduin meikki-iltamissa vihdoin kokeilemaan ja voi luoja mikä lopputulos. Olin aivan öönä, oikeasti. Vielä enemmän öönä olin illalla kun pesin kyseisen tavaran kasvoiltani pois. Iho oli kuulas ja kaunis. Kuin hoidettu varta vasten monta tuntia.

Ehkä Janina ei sittenkään puhunut potaskaa sanoessaan, että tämä on niin hoitava tuote, että jotkut laittavat sitä yöksikin. Vaikka P paljon sietääkin niin voipi kyllä olla, että hänkin alkaisi huolestua jos sutisin illalla suihkun jälkeen naamaani meikkivoidetta. Tekisi silti mieli kokeilla. Vaikka salaa. Sen verran kauniin hehkun tuote jättää niin käytettynä kuin käytön jälkeenkin.


Tietenkään pohja ei poista näppylöitä eikä tee ihosta photoshopatun näköistä mutta virheineen, juonteineen päivineen kasvoni näyttävät nyt kauniimmilta kuin koskaan. Joka kerta edelleen tuotetta levittäessäni olen hieman epäileväinen ja uskon vain kuvitelleeni sen efektin. Joka kerta peiliin katsoessni yllätyn uudelleen. Veikkaan tämän lähes päivittäisestä käytöstä huolimatta kestävän ainakin vuoden joten hintakin on toimivuuteen nähden täysin kohdallaan. Ainakin siihen verrattuna kuinka monta epäkelpoa halvempaa tuotetta ehitisin vuoden aikana ostaa.

Olen edelleen aika öönä. Voiko tämä oikeasti olla totta.

Jatkan yllättymistä pikkuvessan peilin edessä joka päivä.

7 kommenttia:

 1. Jotain tämmöistä olen minäkin etsinyt! Mutta apua, en uskalla klikata tuonne sivuille, kun jo nämäkin kuvat melkein laukaisevat migreenin :D

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla, jee!!! Kiva että meikki-illasta on iloa pidempäänkin. :)

  VastaaPoista
 3. Kotilo, klikkaa vain huoletta. Nämä migreenikuvat ovat ihan omaa käsialaani, MSCHICin sivut ovat supertyylikkään eleettömät. :D

  Nina, no on todellakin! Innostuin ja tilasin sitten loppujen lopuksi sen korostusvärinkin. :D

  VastaaPoista
 4. moon kuolannu noita kiteitä ziljoona vuotta ja kuulun myös meikkivoideonnettomiin... mut en uskalla tilata netistä, ko en tiiä mikä väri ois sopiva ja nina mainitsi, että noi menee postissa helposti sököiksi :( kun ei tonne ytimeen oo oikein koskaan asiaa, pitäs lähtee päätäkauten ja se menee vähän liian hankalaksi nykyään. mut haluisin niin!

  VastaaPoista
 5. Sopiiko kuivalle iholle? Oma ongelmani on se, että lähes kaikki meikkivoiteet näyttävät hilseilykohdat pahasti ja jopa aiheuttavat sitä.

  Sitten yksi vinkki sulle (voi tosin olla, että olet jo tästä perillä): Gosh ja kynsilakka 595 Miss Sweety. Veikkaan, että tykkäät!

  Entäs osaisitko sanoa, mikä olisi hyvä/tyylikäs päiväkirjaohjelma? Siis tietokoneelle. Ehkä outo kysymys, mutta kun kuitenkin näiden visuaalisten juttujen kanssa pelaat, niin josko olisi edes jokin vinkki antaa.

  VastaaPoista
 6. Onko tuota myytävänä muualla ku netissä? Kiinnostaisi kovasti kokeilla, vaikka hinta onkin kallis.

  VastaaPoista
 7. Wandabe, kannattaa käydä kyllä paikan päällä, se oman sävyn löytäminen siinä se oleellisin onkin ja itse sain onneksi opastusta enkä mennyt sokkona jonkin oman vanhan kaavani mukaan.

  Ano, mulla on itsellä sekaiho, joistain kohdista kuiva ja toisista rasvainen ja hyvin sopii. Tärkeää on laittaa alle kosteusvoide ja antaa sen imeytyä kunnolla sekä levittää pohja-aine todella hyvin pyörivin liikkein (kabuki)siveltimellä. Ja sitten se mineraalien ydin, eli anna sen olla hetken aikaa niin se sekoittuu kasvojen omiin rasvoihin ja tasoittuu vielä. Itse käytän kosteusvoiteena Lushin tuotteita ja Apteekin perusrasvaa sekaisin, perusrasvasta on joku postaustakin, siitä lisää kosmetiikka-tagin alta. :)

  Pistän kynsilakkavinkin mieleen. :)

  Päiväkirjaohjelmista ei ole itsellä minkäänlaista käyttökokemusta. Jos ymmärsin siis oikein, haluaisit kirjoittaa päiväkirjaa ja sitten tehdä siitä magean näköisen mutta pysytellä digitaalisessa ympäristössä ja omalla koneellasi. Itse varmaan tekisin niin, että kirjoittaisin ihan jollain perusohjelmalla (luultavasti vielä siis ihan jollain ei-päiväkirjan-tekoon-tarkoitetulla) ja tekisin itse sen ulkoasun vaikkapa taitto-ohjelmassa. Mutta tämä lähinnä siksi etteivät päiväkirjasoftat ole tuttuja.

  Mörri, MSCHICin omassa putiikissa ainakin on, yhteystiedot löytyvät tuolta nettisivuilta. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!