20110429

kiteitä, kuplivaa ja kabukisiveltimiä

Tiedätkö sen tunteen kun menee kenkäkauppaan niin omat kengät alkavat väistämättä näyttää nuhjaantuneelta ja sitä hiippailee hyllyjen välissä ja toivoo, etteivät myyjät nää minun kulahtaneita tennareitani.

Vähän samaa henkeä oli laittautumisessa ihanaisen Ninan järjestämään vaaleanpunaiseen MSCHIC-meikki-iltamaan. Laitoin ihan tavallisen naamanpiirtelyosaston kuntoon ja ajattelin, että voi luoja siellä varmaan nauretaan minut pihalle. Olin myös hyvän ensivaikutelman takaamiseksi paikalle saapuessani sekä kuumissani, että myöhässä.


Onneksi sekä seurue, että meikkikouluttaja Janina onnistuivat kumoamaan ennakkoluuloni (=hervottoman jännitykseni) samantien. Oli ihanan virkistävää saada kunnolla kokeilla ja testata eri tuotteita ja kuulla selkeästi kerrottuna eri siveltimien käytöstä, meikkirutiineista, uutuusväreistä ja tuotteiden koostumuksesta. Ihan yhtä virkistävää oli saada lasiin vaaleanpunaista kuplivaa, sävy sävyyn pinkkien siveltimien kanssa. No okei. Se oli jopa virkistävämpää.


Pöytä oli ihanien ihmisten lisäksi täynnä meikki-ihanuuksia, serpentiiniä, vaahtokarkkea, siveltimiä ja Kide-tuotteita. Niin siis niitä upeita puurasioihin pakattuja luksusmeikkejä joista olen haaveillut jo jonkin aikaa. Teimme meikkipohjasta asti kokeiluja ja päädyimme klassiseen smokey eye -meikkiin. Jälkeenpäin kadulla joku pyöräilijäpoika väitti meitä malleiksi. Saanen kuitenkin epäillä myös pyöräilijän juomamäärää sillä ainakin sekä allekirjoittanut, että eräs toinen seurueestamme jää reippaasti pituudeltaan kääpiökoon alle.Varsin tapoihini urautuneena nautin uusista ideoista ja vinkeistä, hämmästelin samaa kuin muutkin kun Janina kertoi, että tuotteet ovat niin hoitavia, että ne kasvoilla voi nukkua ja pääsin testaamaan myös erittäin hypetettyä kabuki-sivellintä. Sillä minähän olen sormimeikkaaja. Siis levitän kaikki meikkini sormin. Häivyttelen ja tasoittelen myös sormin.


Siveltimiä on kyllä joku halpissetti kaapissa mutta ne ovat ihan iskemättömiä kaikki. Jotenkin tuntuu, että tekniikka on hakusessa ja mistä hitosta sitä nyt sitten tietää millaisia niiden pitäisi olla. Tunne on sama kun monen kasvissyöntivuoden jälkeen seisoo leikkelehyllyllä ja miettii, että mitä eroa näillä kaikilla lihanviipaleilla oikein on.


Onneksi tähänkin asiaan sai opastusta ja nyt tiedän. Sellainen kabuki vain on kertakaikkiaan saatava. Ja olihan sieltä saatava jotain muutakin. Mukaan tarttui pieni eleetön paperikassi jonka sisältö on nyt jo kivunnut meikkipussini ykkössuosikiksi.


Ilta jatkui kuplivana myös MSCHIC-liikkeen jälkeen kun ahtauduimme eräälle sohvalle keskustelemaan muodista, kissoista, Vimps-olennoista, vakioista ja blogimaailman realiteeteista. Ihanaiset naiset, kiitos teille kaikille, minulla oli hurjan hauskaa!

Ja erityiskiitos upealle Ninalle joka nyt siis omistaa sieluni koska teki tästä mahdollista (= tarjosi minulle pinkkiä kuplivaa).

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalle! Kabukisivellin on loistava, sain itse couleur caramelilta oman aitokarvaisen vasta ja juuri töpöttelin mineraalimeikkiä sillä.

  Onkos teillä vappusuunnitelmia? Vimps uhkasi tulla juomaan mun simat ja ollaan muutenkin epämääräisellä bloggariporukalla menossa vallilaan katsomaan tangoa aattona, seuraan voi liittyä :) Meikä leipoo munkkeja.

  VastaaPoista
 2. Jee, voi että oli kivaa, kiitos kun tulit!! Ja kyllä, sielusi on edelleen mulla taskussa. :D

  Näemmä mun takamus on päässyt useampaan kuvaan blogissasi. :) Jos ei kasvoja näytetä niin sitten jotain muuta... ;)

  VastaaPoista
 3. Olipas kyllä kiva tavata, ja vielä niin mukavissa merkeissä! Nyt lösin tännekin, ja oli pakko heti kurkata ne kissat. IHANIA. Ruokitte Vimpsin kanssa kyllä aika pahasti mun kissakuumetta...

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!