20100523

mukimuistot no 5

Pitkästä aikaa mukimuistojen pariin. Sarja on jäänyt vähän unholaan kaiken muun vyöryessä päälle mutta ei se mitään. Lisää sarjan synnystä niille, joille tämä on uusi tuttavuus, löytyy täältä.


Viime joulu oli yksi kaoottisimmista ikinä. Paahdoimme töitä kuin pienet oravat niin lehdessä kuin myyjäishulinassakin. Laskeskelin joulukuun lopulla olleeni edellisen kerran vapaalla joskus edellisessä tammikuussa. Kellon ympäri minuuttiaikatauluja ja tuhansia lankoja käsissä. Joululahjat ostin aatonaattona P:n päivystäessä myyntipöydän takana ja samaan univelkasyssyyn paketoin niitä samana iltana. Silmät punoittaen kaikesta väsymyksestä raahauduimme aattona vanhemmilleni syömään.

Meidät taitaa koko lähipiiri tuntea kahvin suurkuluttajina. Kummityttöni muistaa leikkikahvikesteilläänkin, että meille P:n kanssa kaadetaan myös maitoa. Veljeni luona vieraillessamme on aina pöydässä vähän isompia mukeja meitä varten ja kahvia riittää kyllä. Heiltä tulleista paketeista kuoriutukin kahvimukeja. P sai mahtavan AC/DC -mukin joka oli aivan mahtava osuma. Se on ollut kovassa käytössä ja aikaa myöten muuttunut lempimukiksi. Värityskin sopii mahtavasti muihin astioihimme.

3 kommenttia:

 1. Mukimuisto-sanasi Blogilistan julkaisten sivulla sai minut hyppäämään tänne. Viime vuonna kirjoitin jo tuolla otsikolla muistojani
  (http://mutkimus.vuodatus.net/blog/1810051/-345-mukimuistoja/) ja tänäkin vuonna laitoin kuvan yhdestä mukista (http://mutkimus.vuodatus.net/blog/2493523/-6-1-vilukissi-tiskikaappi-ja-skanneri/)
  Mukista ihminen tunnetaan :)

  VastaaPoista
 2. Kas. Pitäisiköhän sitä kirjoittaa joskus omista mukimuistoistaan? Mulla on nimittäin olemassa viitisentoista vuotta vanha iso lempimuki, johon muut eivät saa koskea vaikka periaatteessa se on muki siinä missä muutkin. :)

  VastaaPoista
 3. mm, ooh, onpa hauskaa että joku muukin tekee tätä. :) Lisää vaan!

  Aamukaksi, ehdottomasti pitää. Minä ainakin haluan kuulla tästä kyseisestä mukista lisää. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!