20100106

projekti mukimuistojen taustaa

Tämä on epämääräisen määritelty pienimuotoinen taide-/sisustus-/blogi-/elämändokumentointiprojekti.

Kahviaddiktina juon kahvia päivittäin. Paljon. Kuvaan ja dokumentoin elämääni mielelläni mutta harvoin se päätyy albumeiksi tahi muuksi konkreettiseksi objektiksi asti. Minulla, kuten varmasti teillä muillakin, on paljon esineitä joilla on tarina. Asioita, jotka ovat omaa tietään päätyneet kotiin. Kahviaddiktina minulla on paljon mukeja ja useimmilla niistä on jotain kerrottavaa. Minulle ainakin, teillekin ehkä jos sattuu kiinnostamaan.

Jaa miten tämä liittyy sisustamiseen? Haluan kuvata aamukahvimukejani ja kertoa samalla mistä ne ovat meille päätyneet ja miksi. Mitä ne tuovat mieleen, tai kenet. Sen lisäksi, että aion ilahduttaa teitä näillä pienillä tarinoilla, kerään kertyneet kuvat loppujen lopuksi myös sarjaksi keittiön seinälle. Mustavalkopunainen keittiömme on mainio paikka kuvasarjalle mustavalko-oranssista astiastosta. Tai ainakin sen kahvimukiosasta.

Tämä on juttusarja, projekti, rajattu ainoastaan muutamilta osin. Kuvat ovat mittasuhteiltaan neliöitä, tämä on lopputuloksen kannalta tärkeää. Projekti saa oman tagin ja projektilogo kulkee mukana näissä postauksissa. Loppupäivämäärää ei ole. Katsotaan kun kuvia alkaa kertyä. Lupaan yleisön mahdollisesta pyynnöstä myös ikuistaa keittiöön päätyneen teoksenpoikasen. Näin en voi myöskään luistaa sen lopullisesta kokoamisesta maailmassa, jossa minulta jäävät kaikki omaksi iloksi tehdyt projektit aina kesken.

Tervetuloa mukimatkalle muistoihin.

1 kommentti:

  1. hei! sytyin tähän ihan täpöllä! kävin lueskelemassa ja löysin nämä kahviaddiktin mukimuistot. tunnustan, mukeja on kerääntynyt tännekin jos jonkinlaista. mummulla käydessä muut juovat pikkuruisista kipposista ja meille hän laittaa MUKIT. :)
    kahvi maidolla, kiitos!

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!