20100110

mustaa ja valkoista jälleen kerran

Pitänee tehdä tänne joku mustavalkoisuustagi kun se tuntuu olevan useimpien ostospostausten teemana. Astiavarasto sai yllättävää täydennystä kun menetin sydämeni Kodin Ykkösen puukuviolle. Harvemmin sitä on varaa ostaa näinkin kattava setti kerralla, nyt sattuivat alennukset suosimaan oikein kunnolla. Meille muutti siis kahden kokoisia lautasia, aamiaiskulhoja, kaksi mukia ja ihana tarjoilukulho. Tarkoituksena astiakaapissa on pitäytyä tietyissä väreissä sarjoista ja merkeistä niin välittämättä. Mustavalkoisia, mustia ja oransseja astioita iloisessa sekamelskassa. Nämä sopivat joukkoon mukaan mainiosti ja kattautuvat minkä tahansa muun meillä olevan astian kanssa kauniisti.
4 kommenttia:

 1. Mä katselin tuota samaa sarjaa sillä silmällä, mutta alkaa kaapit olla jo tarpeeksi täynnä astioita muutenkin. Meilläkin pääosa asitioista on mustaa/valkoista. Seassa muutama turkoosi ja punainen.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on kyllä melkoinen kasa astioita mutta nuo vetosivat jotenkin niin paljon. :D Turkoosi kuulostaa muuten aika toimivalta ja pirteältä tehosteväriltä. :)

  VastaaPoista
 3. Hm... ihan totta, kauniita. Etenkin tuo lautanen miellyttää... Pitää käydä kuikulemassa kaupasta :P

  VastaaPoista
 4. SuPi, tuo puukuvio on jotenkin sellainen, että se ainakin allekirjoittaneeseen vetoaa melkein missä tahansa, verhoista astioihin. :) Olivat livenä vielä jotenkin mukavamman näköisiä joten kuikuilemaan vain. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!