20100110

mmmmmmm...

....muffinsseja.

Sain pitää tarpeeksi väliä leivonnaisten tekoon ja nyt päätin taas ottaa lusikan ja vatkaimen kauniiseen käteen. Lopputuloksena oli suussasulavia valkosuklaavadelmamuffareita. Olisin kovasti halunnut jakaa ohjeen kanssanne mutta se on mahdotonta koska leivon niin pitkälle näppituntumalla. Tärkein ohje on varmaan se, että suklaata ei voi koskaan olla muffareissa liikaa. Pääsin myös testaamaan ensimmäistä kertaa silikonista muffarivuokaa, hyvin toimi.









5 kommenttia:

  1. Kiitos, näyttivät ne muffaritkin olevan melko herkullisia kun niitä ei ole enää yhtään jäljellä. :D (Pahoittelen, ettei kermavaahtosormus ehtinyt aiemmin postiin, lähtee huomenna matkaan!)

    VastaaPoista
  2. Pitäskään munkin kokeilla leipoa tommosia.. Siinä on tietenki se vaara, että minuutin kuluttua muffinien poistuttua uunista mä oon kiskonu ne kaikki parempiin suihin.. :P

    VastaaPoista
  3. Niiskis, sehän on vielä aika hyvin. Meillä tahtoi taikinaakin kadota ja ennen kuin se ehti uuniin...

    VastaaPoista
  4. Omnom..hitusen tekis mieli.

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!