20100111

mukimuistot no 3


Olin juuri saanut mahtavan idean oranssimustasta astiastosta kun pähkäilimme P:n kanssa, että mistä helkutista me nyt muka saadaan niitä oransseja osia siihen. Mustaa löytyy kyllä, niin merkkisarjoista (Iittalan Teema, Nero...) kuin merkittömistäkin. Kirppareidenkin anti on mustien kohdalla yllättävän hyvää kuten sittemmin kävi ilmi. Oranssi on siitä hankala metsästettävä, että se pitää olla kirkas, kunnollinen oranssi. Ei mikään valju maidolla lantrattu appelsiininvärinen tai kellertävänkukertava. En ole myöskään kuvioinnin suuri ystävä, mustavalkoisista osa poikkeuksena tähän sääntöön. Ja toki mielellään hintakin saisi olla ainakin suunnilleen kohtuullinen. Villeroy&Bochin kirkkaanoranssi kahvikupin aluslautanen á 20e jää kyllä kauppaan. Meillä oli siis vain vahva visio astiastostamme mutta sen toteutuminen näytti varsin epätodennäköiseltä. Noin viikko tämän jälkeen Arabia lanseerasi kirkkaanoranssin KoKon.

P:n viimekeväinen syntymäpäivälahja tuotti päänvaivaa. Halusin antaa jotain ihan mahtavaa ja pähkäilin viikkokaupalla, että mitä ihmettä se voisi olla. Mahtavien yhteensattumien sarjaa on myös se, että ystäväni M sattui soittamaan ja mainitsemaan sivulauseessa ostaneensa liput Tuska-festareille. Tajusin, että P:n (ja minun) suuresti fanittama Volbeat soittaa kyseisessä tapahtumassa ja säntäsin ostamaan liput samantien. Halusin P:n löytävän liput jotenkin muuten kuin kirjekuoresta aamulla joten kävin myös ostoksilla koululla sijaitsevassa Iittalan liikkeessä. Sain myös tietää, että kyseisen rakennuksen opiskelijana ja työntekijänä minä satun saamaan vielä alennustakin. Kaikki tuntui loksahtavan kohdalleen.

P:tä odotti syntymäpäivän aamuna kaksi oranssia KoKo-mukia keittiössä, molemmissa tulostettu Tuska-lippu sisällä. Odotus syntympäivästä varsinaiseen keikkaan oli pitkä mutta palkittiin sitäkin paremmin. Meillä oli aivan mahtavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!