20130902

kenkiä, kalloja ja kitty

Siivouspäivän saldo oli itseasiassa odotettua pienempi ja isompi. Koska tarkoitus oli saada mahdollisimman paljon tavaraa ja vaatetta vain pois varastoista tilaa viemästä, yritin pitää hinnat kohtuullisina ja tulinkin tosiaan yhtä kassia vähemmän kantaen takaisin toimistolle. Ostoksetkin oli tarkoitus pitää minimissä ja hankkia ainoastaan todella tarpeellista, jossa onnistuinkin yli odotusten.

Kahden euron (!) syyskenkien lisäksi toimistolle muutti mm. keraaminen pinstripe-kuvioitu pääkallo. Kuka nyt voisi elää ilman tällaista, hä?!
Lisäksi aivan loppumetreillä bongasin jotain niin kamalaa, että se on jo ihana tai toisinpäin. En vieläkään oikein tiedä, onko Hello Kitty -juomapullohanajärjestelmä kammottava vai kammottavan hieno mutta tänne se muutti joka tapauksessa. Vesikanisteri kun on pakollinen joka tapauksessa täällä keittiöttömässä toimistossa. Ystäväni lupasi kuitenkin hätätapauksessa adoptoida tämän, jos alan kallistua sen kannalle, että se on sittenkin enemmän kamala. Jään miettimään asiaa, mitä mieltä sinä olet?

*Kittyn vieressä poseerava juomapullo saatu töiden kautta.


7 kommenttia:

 1. Vihaan kaikkea Hello Kitty -teemaista mutta tuo on kyllä IHANA! <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi2/9/13 16:41

  Mä kyllä niin kadehdin tuota kalloa!! Uudet kengätkin on kyllä aikas upeat. :]

  Tiqqqu

  VastaaPoista
 3. Anonyymi2/9/13 16:42

  Niin ja tuo kitty....hyrrrrr..
  onneks ei sentään ole pinkkiä :D

  Tiqqqu

  VastaaPoista
 4. Anonyymi2/9/13 17:19

  Vihaan Hello Kittyä, mutta toi ei näytä kyllä kyseiseltä otukselta! Hyväksyn!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi2/9/13 18:34

  oooh!! Ihana kitty! Miksei mulle voi koskaan olla noin hyvää kirppisonnea :( tai ehkä se johtuu tästä pikku kaupungista, jossa asun. Pitäisi varmaan tehdä kirppisreissu helsinkiin :)

  VastaaPoista
 6. Hello Kitty -vesiautomaatti ON HIENO! <3 Eli kotiutan sen mielelläni, jos et jaksa katsella sitä.

  VastaaPoista
 7. Millekään muulle ei tule supporttia, (ei ainakaan hello kittylle tsiisussentään!!1) mutta on todettava, että kappas, ystäväni kenkäkateus tuli vieraaksi. Pahasti.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!