20130902

olisiko sinusta siihen?

Nyt on tullut se hetki, että Ainoa Graphic Design etsii vihdoin virallisesti yleismiesjaskaa tai pystynmihinvaanpirkkoa. Innostunut luova hullu saa harjoittelupaikan keskeltä kaoottisia aikatauluja, helvetin hyvää kahvia, huonoa huumoria ja mainiota menoa.

Paikan saanut pääsee heti aitojen asiakastöiden pariin, kokeilemaan rajojaan, näyttämään kyntensä ja kurkistamaan yhden naisen keskisuuren mainostoimiston maailmaan. Ollakseni kuitenkin rehellinen, luvassa on varmasti myös ympäripyöreitä päiviä ja sekalaista juoksupoikahommaa. Kantin on kestettävä muuttuvat tilanteet, nopealla aikataululla annetut tehtävät ja toimenkuva, joka ulottuu tulitemppujen kuvaamisesta aina kahvimaidon ostamiseen asti. Mikä on minun arkeani, on oleva myös sinun arkeasi ja siitä kahdeksankymmentä prosenttia on jotain ihan muuta kuin siistien kuvien tekemistä koneella.

Jos pensselit ja/tai kamera pysyvät kädessä, taitto-ohjelma on ainakin etäisesti tuttu ja uskot kestäväsi lempeää diktatuuria, laita sähköpostiviesti osoitteeseen ainoa.fi@gmail.com ja perustele miksi juuri sinun pitäisi päästä Ainoan ensimmäiseksi assariksi, oikeaksi kädeksi ja vasemmaksi varpaaksi.

Paikka täytetään välittömästi kun oikea henkilö osuu kohdalle tai viimeistään lokakuun alussa. Tässä leikissä nopeat siis todellakin syövät hitaat.

///

4 kommenttia:

 1. Anonyymi2/9/13 20:48

  Ai että kuulostaapa tilaisuudelta :) Harmi kun koulusta on jo valmistuttu viime keväänä. Aikaa ja tarmoa kyllä olisi ollut kesän lomailujen jäljiltä enemmän kuin paljon, mutta harjoittelut lienevät opiskelijoille suunnattuja. Muutoin olisin kyllä laittanut hakemusta tulemaan ja mielelläni kasaillut studiovaloja, palautellut mieleen indesignia, kerrannut nopeasti illustratorin alkeet ja photoshop on tainnut jäädä takaraivoon vuosien aikana niin hyvin, että voidaan verrata jo pyörällä ajoon. Kaipa nuo pensselitkin kädessä olisivat vielä pysyneet ja aiempi työ oli silkkaa asioilla juoksentelua, joten kintut ainakin olisivat olleet nopeat :D
  Toivottavasti löydät huippu hyvän assarin avuksesi :)

  VastaaPoista
 2. Voi että... tollanen duunioisi just jotain unelmaa :D Jotain tälläistä niin haluisi elämässään tehdä muttei taida olla mahdollista ilman tän alan koulutusta...Vaikka perustaidot muutamista noista ohjelmistoista onkin tuttuja. Muuten oisi voinut olla niin sopivaa, näin oikeastikin duuniakin ettivänä :D
  Toivotaan että löydät jonkun kivan jonka kanssa myös kemiat sopii hyvin yhteen osaamisen lisäksi! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3/9/13 13:32

  Kiuru: Toivotan kovasti tsemppiä kaikille hakijoille ja natsatkoon kemiat valitun kanssa kohdilleen! :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi7/9/13 12:02

  Heeeeiii, mahtaakohan tämä paikka olla vielä auki?

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!