20130801

pensseleitä ja pääjalkaisia

Työhuoneella saattaa syntyä jotain mutta parhaat teokset tulevat kyllä kotoa. Kävin eilen vähän täydentämässä taidetarvikevarastoa koska olin luvannut O:lle, että voisimme maalata pitkästä aikaa. Ajatus lähti oikeastaan siitä kun O teki ensimmäisen pääjalkaisensa viime viikolla suihkun huurtuneeseen lasiseinään.


Nappasin kotimatkalla Tigerista pari lehtiötä ja täydensin valikoimaa Tiimarin värikynillä ja Suomalaisen Kirjakaupan pensseleillä. Ruokapöydästä tuli loistava ateljee ja Rukkanen toimitti assistentin virkaa.

O maalasi, piirsi ja kokeili hieman sekatekniikkaakin (ja pöytään piirtämistä). Yksi toisensa jälkeen paperit täyttyivät leijonista ja sylovoneista.


Nyt jätin maalit, pensselit ja piirustuslehtiöt tarkoituksella ikkunalaudalle esille, jotta ne muistetaan ottaa siitä useamminkin taas käyttöön. Jos en minä muista niin O kyllä muistaa.

Juuri nyt istun täällä työhuoneella taas ja itseasiassa minunkin pitäisi pitkästä aikaa tarttua pensseleihin. Saa nähdä mitä minun papereihini tänään ilmestyy.

6 kommenttia:

 1. Ihana! :) Pakko kysyä: mikä on sylovoni? Vai selittikö O sitä sen tarkemmin?

  VastaaPoista
 2. Se on xylofoni! :D :D Minultakin meni kyllä hetki ennenkuin ymmärsin mistä on kyse. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Se kävi kyllä mielessä, mutta sitten ajattelin ettei se voi millään olla se. :) En taida itse edes tietää miltä xylofoni näyttää...

   Poista
  2. O:lla oli pienenä xylofoni mutta kieltämättä menisi kyllä meikäläiseltä ainakin sormi suuhun jos sellainen piirtää pitäisi. :D

   Poista
 3. Lapset on kyllä ihania taiteilijoita. Mistäs noin hienot vesivärit on peräisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesivärit ovat itseasiassa myös Tigerista. Minulla on jossain jemmassa töissä useammatkin mutta eihän se laatikko tietenkään tähän hätään löytynyt joten kävin shoppaamassa yhdet lisää. Eipä niitä varmaan liikaa voi olla koskaan. :D

   Poista

Kerro ihmeessä!