20130817

messuosastoja ja suuria uutisia

Miten ihmeessä kerrotaan sellaisesta asiasta ensimmäistä kertaa, joka on itselle ollut sekä arkipäivää että viikonloppuja jo reilusti yli vuoden? Millä sanoilla tällaisen uutisen voi edes aloittaa? Olen yhtä aikaa aivan kauhuissani sekä järjettömän innostunut, ihastunut, rakastunut ja pää pyörällä. Nyt se on vihdoin totta!
Sophie la Girafe, tuo minunkin elämääni suuresti vaikuttanut kirahvi saa nyt oman vauvojen ihonhoitosarjan Sophie la Girafe Babyn jossa ei huikeita raaka-aineita säästellä. Eikä ole säästelty kyllä mitään muutakaan. Kuuden tuotteen ja lahjalaatikon sarja on rakkaudella valmistettua Ecocert-sertifioitua luonnon- ja luomukosmetiikkaa. Loput varmaan arvaattekin, eli sen miten minä oikein liityn tähän.


Kyllä, jokainen puteli, paketti, taulu ja teline on visuaalisessa mielessä allekirjoittaneen käsialaa alusta loppuun. En pysty kuvailemaan teille sitä tunnetta mikä minulla oli kun ensimmäistä kertaa repäisin tutun näytepakkauksen auki ja rasvasin naamani meidän Face Creamillamme Tukholman messukeskuksen hotellissa. Sen saman pakkauksen, jonka ulkoasu on pyörinyt minun näytölläni varmasti satoja kertoja ja syntynyt siinä samaisella näytöllä täysin nollapisteestä.

Tai sitä tunnetta kun koko messuosasto oli myös suunniteltu tämän Sophie la Girafe Baby -sarjan ympärille ja minun osa-alueenani olivat etenkin sen seinäteippaukset, joissa sarjan graafinen ilme toistuu. Siellä ne kaikki lehdet ja kukat sitten komeilivat, viisimetrisessä seinässä.


Olemme kulkeneet huikean matkan kirahvin kanssa mutta tästä se seikkailu vasta alkaa. Sophie la Girafe Baby -ihonhoitotuotteet tulevat Suomessa kauppoihin tämän vuoden marraskuussa. Lisäinfoa sekä kasapäin kuvia luvassa takuuvarmasti jo ennen sitä!20 kommenttia:

 1. Vautsi vau, onnea paljon! Olet ihan syystäkin täpinöissäsi ja ylpeä!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut huikeasta saavutuksesta! :)

  VastaaPoista
 3. Huisia! Meiltä tuo Sophien kassi löytyykin mut en tiennytkään et se on sun käsialaa.
  -Jonna.

  VastaaPoista
 4. Vau, onnittelut mahtavasta saavutuksesta! :) Me oltiin mukana testiryhmässä ja tuotteet on aivan huikean hyviä!

  VastaaPoista
 5. APUA!!! Nuo pakkaukset ja tuo graafinen "Pariisi-ilme" ovat aivan täydelliset!!!! Nainen, sä olet nero! <3

  VastaaPoista
 6. Wau miten hienoa! Itse kiinnostuin heti myös noista tuotteista, kun tuota pienempää pitää rasvailla ihan hulluna ja luomukosmetiikkaa ei juuri ole saatavilla. Oi kun pääsisikin vielä johonkin testausryhmään!

  VastaaPoista
 7. Krääh, upeaa! Ja upeat tuotteet!!! Jei! :-) sä rokkaat!

  VastaaPoista
 8. Wautsi wau! Suloiset ja yksinkertaisen kauniit purnukat! :)

  VastaaPoista
 9. Oot sää vaan taitava!!!

  VastaaPoista
 10. Vau, onnittelut! Varmasti tulee jännä tunne itsellekkin kun näkee näitä kaupoissa, pitkän aikaa oon seuraillu blogiasi ja sitä kautta muka tuttukin..

  VastaaPoista
 11. Vau, mahtavaa! Olisipa mahtia saada tuollainen tapetti lastenhuoneen seinälle (sanoo hä, joka yleensä inhoaa tapetteja).

  VastaaPoista
 12. Aivan mahtavaa, niin ihana visuaalinen ilme! :-)

  VastaaPoista
 13. Upeaa! Onnea! Sain kylmiä väreitä lukiessani postausta. Hassua olla näin iloinen jonkun sellaisen puolesta, jonka tietää vain blogisi kautta :)

  VastaaPoista
 14. Onnea! Hienoa designia. Mutta tuo messuosasto on aivan aneeminen. Pois lukien nuo teippaukset. Kirahvipahvihahmojen erilaisia sijoittamisella olisi tehnyt jo paljon paremmaksi.. Kaamea ja ei houkutteleva.

  Somppi

  VastaaPoista
 15. Superia, onnea! Raikkaan ja houkuttelevan näköinen ilme!

  VastaaPoista
 16. SäOotNiinParas- "tyyliOnStailii"...niinku meiän pikkuKirppuSanoo..pätee tohonkin kokonaisuuteen!
  oon niin sun fani!!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!