20130818

pallokalapaita

Tämä ei ole varsinaisesti Tukholman tuliainen vaikka Mini Rodininkin liikkeessä siellä ohi kulkeissani pyörähdinkin. Suoraan sanoen tuliaiset ja koko matkalaukku ovat edelleen purkamatta sillä olen maannut kuumeessa sohvalla vilttien alla kotiutumisestani lähtien.

Tämän kuitenkin avasin ja kyseessä on matkani aikana postiluukusta tupsahtanut huuto.net-ostos, joka oli jälleen kerran sitä pakko saada -osastoa. Onneksi O:kin tuntuu jakavan rakkauteni pallokaloihin ja halusi paidan paitsi heti päälle, myös pitää sitä yöllä.


Minuun vetoaa ihastuttavan printin lisäksi paidan pehmoinen tuntu, saa nähdä kestääkö se pesua myös. O taisi ihastua paitaan ihan muuten vain ja eivätpä nämä ole muuten ensimmäiset pallokalat kaapissa. Meillä on kovassa käytössä myös kauan sitten kirpparilta löydetyt marimekon pökät pallokalakuvioidulla taskulla.


Tämä uusi paita on taas niitä printtejä, jollaisia haluaisin itsekin suunnitella. Sitä päivää odotellessa puen O:n tyytyväisenä pallokaloihin. Taitaa haluta O laittaa tämän maanantaina päiväkotiinkin. Pitää tosin ehkä neuvotella se kerran pyykkiin ennen sitä. Taidan yrittää lahjontaa niillä oikeilla tuliaisilla, että se onnistuu.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!