20130818

lasipullona luokses pompin taas

Blogin kautta on kotiin kertynyt yhtä sun toista tavaraa vuosien varrella. Välillä aina kyseenalaistetaan, että jäävätkö ne kehutut kokeilut oikeasti käyttöön vai onko kyseessä ainoastaan härski mainospuffi. Olen jo hetken aikaa ajatellut kirjoittaa tästä ja esitellä muutamia meillä jatkuvaan käyttöön ja arkeen mukaan jääneitä tuotteita ja tarvikkeita.

Yksi kestosuosikeista ovat Big Small Companyn Lifefactory-pullot, joita on käytössä ollut pienimmästä tuttipullomallista nokkamukin kautta aina isompiin pulloihin asti. Lasikaunottaria on kertynyt niin blogin kuin töidenkin kautta ja tämä on loistava esimerkki tuotteesta joka on niin toimiva ja esteettistä silmää miellyttävä, että se on aidosti käytössä edelleen. Niin minulla kuin O:llakin.


Pulloissa on kuskattu ties mitä aina vedestä, maidosta ja kahvistakin alkaen. Minua miellyttää näissä suuresti niiden helppokäyttöisyys (konepestävä!) ja kaunis ulkomuoto sekä tietysti kirkas värikavalkadi. O:n äitinä minua miellyttää myös etenkin niiden kestävyys. Meillä on saatu raivokkaimmankin uhman aikaan rikki ainoastaan väärässä kulmassa kylmän betonin kohdannut yksi nokkamukikorkki.


Pulloissa on myös valinnanvaraa paitsi väreissä, myös koossa ja korkeissa. Pienempiin pulloihin on saatavilla niin tuttipullo-osaa kuin nokkamukikorkkiakin ja lisäksi vielä sulkemiseen ja kuljettamiseen sopivaa peruskorkkia. Isompiin pulloihin on sekä tavallista korkkia, että melko äskettäin markkinoille tullutta ja nyt jo mainetta niittänyttä sporttikorkkia.

Meillä uusimpana aluevaltauksena pinkki sporttikorkkipullo on nyt O:lla päiväkodissa juomapullona ja matkasi sinne samaisen putiikin pupurepun kanssa. Kyllä näillä vermeillä kelpasi hoidossa oleminen aloittaa.


Ja mikä hauskinta, nyt joku teistä voi myös aloittaa syksyn vapaavalintaisen pullon kanssa sillä halusimme Big Small Companyn kanssa arpoa yhden myös teille. Osallistua voit kertomalla alle mikä pulloista on suosikkisi ja missä värissä. Pullot löydät Big Small Shopista täältä. Aikaa osallistua on viikon verran eli sunnuntaihin 24.8.2013 puoleenyöhön asti. 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.


///

173 kommenttia:

 1. Henrietta18/8/13 19:59

  Juuri tänään kävin kyseisiä pulloja katsomassa, joten tähän on helppo vastata: 650 ml, sporttikorkkijuomapullo, harmaa.

  VastaaPoista
 2. 450 ml sporttipullo vadelmanpunaisena olisi sekä kaunis, että erityisesti veneillessä mahdottoman kätevä - valkkasin tuon pienemmän koon, jotta se varmasti mahtuisi veneen juomapullopidikkeisiin :-)

  VastaaPoista
 3. Tuo vadelmanpunainen, 450ml:n sporttipullo on meillä ollut pitkään ostoslistalla huomenna alkavia, pitkiä opiskelupäiviä varten. Vielä ei ole raaskittu ostaa, ja nyt pitää vielä kokeilla onnea täällä ennen ostopäätöstä.

  VastaaPoista
 4. 450 ml lasinen sporttikorkkipullo, tummansininen

  -Kilpikonna.

  VastaaPoista
 5. Punainen on kyllä hienon värinen :)

  VastaaPoista
 6. Hep 450ml turkoosi! :-)

  VastaaPoista
 7. Mukana. 450ml violettina.

  VastaaPoista
 8. Ei vitsit miten kätsyn ja kivan näköinen pullo! Tulisi kyllä tarpeeseen! Jos arpaonni suosii niin valitsisin tuon 450 ml lasinen sporttikorkkipullon vadelmanpunaisena. :)

  VastaaPoista
 9. Uuden juomapullon tarpeessa vastaan, että 650ml turkoosi sporttikorkilla :)

  VastaaPoista
 10. 450 ml sporttikorkkipullo, vadelmanpunaisena :)

  VastaaPoista
 11. Eiköhän se olisi tuo 650ml vadelmanpunainen pullo sporttikorkilla :)

  VastaaPoista
 12. Miulle kelpaisi oikein hyvin "Lifefactory 450ml lasinen juomapullo, valkoinen"
  Kauniita ! :)

  VastaaPoista
 13. 650 ml turkoosi sporttikorkilla on suosikki.
  -Seppa

  VastaaPoista
 14. 650ml violettia sporttikorkkipulloa kaipailisin itselle, kun lapsella on jo oranssi pienintä kokoa ja vadelmanpunainen 250ml ja ollaan oltu niihin todella tyytyväisiä!

  VastaaPoista
 15. Punainen sporttikorkki <3

  VastaaPoista
 16. 650ml mintunvihreä sporttikorkilla. :) Jotenkin olen lämmennyt tuolle pastellisävylle, vaikka muuten suosin rohkeampia värejä. :)

  VastaaPoista
 17. Ehdottomasti oranssi 650ml sporttikorkilla! Hieno!

  VastaaPoista
 18. Lifefactory 250ml lasinen nokkamukipullo, vadelma olis hieno ensi kuussa jo vuoden täyttävälle tytölleni :)

  -Ella-

  VastaaPoista
 19. Painiskelen violetin 250ml lasten pullon ja turkoosin 650 ml sporttipullon välillä. Ensimmäinen olisi hyvä päiväpullo; kulkisi käsiveskassa ilman että painaa ja vie tilaa liikaa. Jälkimmäinen kulkisi sitten salilla (litraisesta olisin vielä enemmän innoissani) ja muussa treenissä mukana siinä kun shakerissa kulkee sitä "smurffilimsaa".

  VastaaPoista
 20. Meille ajankohtaisin olisi tuttipullo :). Ja värinä oranssi tai keltainen tottamaar! Nää on kyllä niin ihania, että pitänee anyway pistää tilaukseen.

  VastaaPoista
 21. 650ml sporttikorkki vadelmana :)
  -dea

  VastaaPoista
 22. Harmaa 650 sporttikorkilla, ei epäilystäkään!

  VastaaPoista
 23. Turkoosi 650 sporttipullo :)

  VastaaPoista
 24. Mulle kelpaisi hyvin Lifefactory 650ml oranssinen pullo, sporttikorkilla, mikäli se ei valuta vaikka kellahtaisi kassissa kyljelleen. :)

  VastaaPoista
 25. Tykkäisin myös niin oranssista pullosta, sporttikorkilla... :)
  Hannelore

  VastaaPoista
 26. 650 ml lasinen sporttikorkkijuomapullo vadelmanpunaisena olisi aivan unelmien täyttymys ja toisi piristystä harmaantuvaan syksyyn.

  //Geisha

  VastaaPoista
 27. Minä luulen, että päiväkotikäyttöön tuo isompi sporttikorkkipullo olisi aivan mainio erikoisella, kuopukselle varmaan riittäisi pienempikin koko.

  VastaaPoista
 28. 450 ml lasinen sporttikorkkipullo, vadelmanpunainen on kerrassaan ihana. Ja kun olen vielä aloittamassa kuntosalisyksyn niin se tulisi myös tarpeeseenkin :)

  Ellenelle

  VastaaPoista
 29. Jep. Siis esikoiselle olisi isompi pullo sopiva. :) Väreissä turkoosi sekä oranssi houkuttaa...

  VastaaPoista
 30. Lifefactory 650 ml lasinen sporttikorkkijuomapullo, vadelmanpunainen silikonisuoja, on ehdottomasti suosikki, tuttipulloikä meillä jo ohi, lapsenlapsia odotellessa ja urheilukärpänen puraissut kunnolla, mun salille (Ladyline) toi olisi värinkin puolesta just eikä melkein.

  HannaHoo

  VastaaPoista
 31. Punainen 650ml sporttikorkkinen ihanuus löytäisi paikkansa minun laukustani varmasti. :)

  VastaaPoista
 32. Minulle kelpaisi 450 ml harmaa pullo :)

  VastaaPoista
 33. Meillä menisi harmaa 650ml sporttikorkilla isännän urheiluhommiin tai valkoinen 450ml itselleni mukana pidettäväksi. (Aika tylsät värivalinnat tuli tehtyä tällä kertaa. :D)

  VastaaPoista
 34. 450ml sporttipullo vadelmana on mun suosikkini. :)

  VastaaPoista
 35. Hirveen hankala valinta :) Valinta menee kuitenkin turkoosiin 450ml juomapulloon.

  VastaaPoista
 36. 450 ml lasinen sporttikorkkipullo vadelmanpunaisena.

  VastaaPoista
 37. Violetti lastenjuomapullo ois kiva :)

  VastaaPoista
 38. 450ml sporttipullo ja vadelma, kivoja värejä kyllä ihan kaikki!
  t: Suppu/ suppura@luukku.com

  VastaaPoista
 39. 450ml sporttipullo ja kovan pohdinnan jälkeen käännyin tuohon oranssiin, joka täällä blogissakin on vilahdellut!!
  Hanna / hanna.riitala@gmail.com

  VastaaPoista
 40. 450 ml sporttikorkkipullo, vadelmanpunainen.
  Ihanaa olis voittaa. :)
  Ritu

  VastaaPoista
 41. Jotta voidaan olla värisamiksii tyttären kans ni valitsisin 450 ml lasinen sporttikorkkipullo vadelmanpunaisena. :D
  Niina /niinaksalmi@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Sininen nokkamukipullo 250ml olis ihan paras 4kk vanhalle pojalle odottamaan reissuja!

  VastaaPoista
 43. hei jee, ollaan etsitty super södeä kerhoreppua meidän O:lle ja nyt kyllä plagioidaan ja rankasti :)

  Niin ja pulloista oranssi sporttikorkilla oli varmaan meille sopivin :)

  VastaaPoista
 44. Lifefactory 650 ml lasinen sporttikorkkijuomapullo
  turkoosina.

  VastaaPoista
 45. Lifefactory 650 ml lasinen sporttikorkkijuomapullo, harmaa Hex-suojahuppu

  Kävisi meille molemmille, minulle ja miehellenikin vaikka salitreeneihin! :)

  KR

  VastaaPoista
 46. Turkoosi, turkoosi, turkoosi! Niin ja koko voipi olla kumpi vaan, se 650 ml tai 450 ml...ehkä kuitenni pienempi?
  Suloisia ovat, niin reput kuin pullot:)

  VastaaPoista
 47. No kyllä se olisi tuo 450ml turkoosi sporttikorkillinen pullo! Kovalla vaivalla yritin etsiä, josko suomeen olisi ollut mahdollista jotakin kautta tilata lifefactoryn kahden tuttipullon lahjapakkausta ("baby bundle"), mutta en löytänyt :--/ tuota pakkausta olisin siis toivonut, jos sellaisia olisi ollut tarjolla :--)

  VastaaPoista
 48. Lapsilla on jo omat hienot retkipullonsa, mutta äiti joutuu reissuilla litkimään vetensä vanhasta sekamehu- tai siideripullosta. Noloa. Siispä turkoosi 450-millinen sporttikorkkinen kaunokainen olisi ihana.

  VastaaPoista
 49. Moi,
  Sininen, 650, sportti. Pitkän harkinnan jälkeen. Meillä on oranssi tuttpullo, ja mun visuaaliseen silmään sattui ne nokkaosavaihtoehdot pahasti. Ei siis löytynyt oranssia nokkamukiosaa, joten koko pullo joutui telakalle (kotona syyksi esitin kyllä järkevämpää "kun siinä ei ole kahvoja" -liirumia). Hienoja pulloja nuo silti, tykkään lasista ja muotoilusta.

  T. Ompun mutsi

  VastaaPoista
 50. Uusi juomapullo tulisi tarpeen niin itselleni kuin tytöllenikin. Siispä 450 ml sporttikorkilla ja vadelmanpunaisena on meidän suosikki =)

  VastaaPoista
 51. http://www.bigsmallshop.com/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20111019-11092-64345-1/Products/SFT-Ra Tämä olisi meidän suosikki. Vadelmanpunainen sporttikorkilla 450ml.

  VastaaPoista
 52. Tämän tahtoisin! http://www.bigsmallshop.com/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20111019-11092-64345-1/Products/WB-G

  VastaaPoista
 53. ..hitsit...nyt on kokeiltava onneaan! turkoosi...sporttipullo...se viimeinen niistä ;)...pikkuneitri tykkäis pinkistä...mut kerrankin ajattelen itseäni!!

  VastaaPoista
 54. Ostoslistalla on lifefactoryn isompia tuttipulloja lapselle. Värilempparit on vihreä ja oranssi. Itsellenikin haluaisin sporttipullon mutta lapsen tarpeet tietysti ensin. :)

  VastaaPoista
 55. 450ml sporttipullo vadelmanpunaisena. On ollut ostoslistalla jo pitkään...

  VastaaPoista
 56. Vadelmanpunainen sporttipullo 450 ml. Melkein jo ostin pullon, mutta kesäkuun lopussa Ruohonjuuresta ei löytynyt kuin yhtä kokoa ja väriä ja se ei ollut se kombo, jota olisin kaivannut. Asia painui unohduksiin, kunnes nyt tämä. Jipjei :)

  VastaaPoista
 57. Vadelmanpunainen sporttipullo 450 ml. Melkein jo ostin pullon, mutta kesäkuun lopussa Ruohonjuuresta ei löytynyt kuin yhtä kokoa ja väriä ja se ei ollut se kombo, jota olisin kaivannut. Asia painui unohduksiin, kunnes nyt tämä. Jipjei :)

  VastaaPoista
 58. Isompi pullo vadelmanpunaisena ja sporttikorkilla. Kaveriksi pienemmälle turkoosille pullolle. :)

  PiiA

  VastaaPoista
 59. Eilen juuri mielenkiinnosta kurkkasin noita, näyttää niin upeilta! Tiukka valinta, mutta taidan kallistua (niin kuin moni muukin nähtävästi) vadelmanpunaiseen sporttikorkkipulloon.

  VastaaPoista
 60. 450 ml minttuna täydentäisi kivasti kokoelmaa :)

  VastaaPoista
 61. Oih, juuri kun kaipailin salipulloa! Ehdoton suosikki on violetti 650 ml lasinen sporttikorkkijuomapullo :)

  VastaaPoista
 62. Oranssi juomapullo ja jos sen vielä sporttikorkilla saisi... <3

  -Telma

  VastaaPoista
 63. Kyllähän se olisi tuo pinkki 650ml sporttipullo :)

  VastaaPoista
 64. Oi että, ehdottomasti 650 ml lasinen sporttikorkkijuomapullo, punainen.

  VastaaPoista
 65. Lapsi tarvitsisi päiväkotiin juomapullon, niin oranssi olisi aika päheä ja sporttikorkki.

  VastaaPoista
 66. Lapsi tarvitsisi päiväkotiin juomapullon, niin oranssi olisi aika päheä ja sporttikorkki.

  VastaaPoista
 67. Ehdottomasti vadelmanpunainen 650 ml sportti :)

  VastaaPoista
 68. Oranssi sporttikorkki 650 ois mahtava! :) nannanen

  VastaaPoista
 69. Suurin mahdollinen pullo, eli tuo 650ml, kirkkaan punaisena tietenkin ja sporttikorkilla. :) tilausta olen viivytellyt jo kuukausia, jospa odotan vielä hetken tulisiko pullo täältä..

  Sarae

  VastaaPoista
 70. Ehdottomasti punainen 650ml sporttikorkkipullo. Muut koot jo löytyy, mutta sporttikorkillista ei vielä ole ja lapsi varmasti tykkäisi!

  VastaaPoista
 71. Lifefactory 650 ml lasinen sporttikorkkijuomapullo, vadelmanpunainen silikonisuoja :) tuollaiselle olisi paikka täällä! <3

  VastaaPoista
 72. Lifefactory 450ml lasinen juomapullo, vadelma
  Tyylikkyys ennen kaikkea!
  Marianne

  VastaaPoista
 73. Meillä ois tälle tarvetta:
  Lifefactory 650 ml lasinen sporttikorkkijuomapullo, harmaa Hex-suojahuppu :)

  -Lauranen-

  VastaaPoista
 74. 650 ml lasinen sporttikorkkijuomapullo, turkoosi. Väriterapiaa. Puhtaasti esteettinen valinta.

  VastaaPoista
 75. Olen haaveksinut pinkistä sporttikorkkipullosta isommassa koossa. Se on vaan niin hieno!

  VastaaPoista
 76. Tykkäisin eniten 450 ml lasisesta sporttikorkkipullosta, värissä vadelmanpunainen.

  VastaaPoista
 77. Lifefactory 650 ml lasinen sporttikorkkijuomapullo, tietysti oranssina. Oranssina siksi koska se nyt vain on se mun väri. Tummanvihreä kilpailisi oranssin kanssa, mutta sen väristä ei tuolta listalta löytynyt.

  VastaaPoista
 78. 650 ml lasinen sporttikorkkijuomapullo, turkoosi. Tuosta ei enää urheilumotivaattori parane, se on niin sievä!

  VastaaPoista
 79. Lifefactory 650 ml lasinen sporttikorkkijuomapullo, punainen
  Sellainen olisi minun valintani :)

  VastaaPoista
 80. Ooh, Lifefactory 450ml lasinen juomapullo, turkoosi :)

  VastaaPoista
 81. 450 ml turkoosi juomapullo on myös oma suosikki. :)
  -Päivi-

  VastaaPoista
 82. Jos onni suosii valitsen Lifefactory 650 ml lasinen sporttikorkkijuomapullo, vadelmanpunainen. :)

  ~Marika~

  VastaaPoista
 83. Itselle mieleisin taisi olla tämä: http://www.bigsmallshop.com/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20111019-11092-64345-1/Products/FT-Garb Salille, mökille, kaupungille, minne vaan. :)

  VastaaPoista
 84. 450ml, violetti, tavallisella korkilla :) Sopisi tosi hyvin mukaan reppuun :) Ilmeisesti tuo koko menee vielä myös spinningpyörän pullotelineeseen, isomman kanssa olen kuullut olevan ongelmaa.

  VastaaPoista
 85. 450ml violetti ja sporttikorkki ois mahtis :)

  VastaaPoista
 86. Turkoosi 650 ml sporttikorkillinen olis varmasti oivallinen valinta.

  VastaaPoista
 87. Oonkin nähnyt näitä aiemminkin mutta en oo tiennyt että pulloja saa näinkin herkullisissa väreissä. Tuollaisestahan puolivuotiaankin olis hyvä opetella juomaan 250ml lasinen nokkamukipullo, violetti. Sopis myös tuolle isoveljellekin. Ja luulis kelpaavan miehekkeellekin : "vältät myös juomien läikkymiset autossa" :D
  Taidan lisätä ostoslistaan :P

  VastaaPoista
 88. 650 ml sporttikorkkipullo turkoosina olisi mun valinta :)

  -Tintti

  VastaaPoista
 89. 650 ml sporttikorkkipullo, ferrarin punaisena;)
  hammihei(@) gmail.com

  VastaaPoista
 90. 450 ml lasinen juomapullo, punainen (tietysti!)
  täyttäisi tarpeen jokapäiväisestä mukanakulkevasta vesipullosta.

  VastaaPoista
 91. Lifefactory 650 ml lasinen sporttikorkkijuomapullo, punainen.. Aika hienoja ovat!

  VastaaPoista
 92. 250 ml turkoosi tuttipullo on paras! pitkäaikaiseen käyttöön juuri syntyneelle pojalleni! -Milla-

  VastaaPoista
 93. MÄ EN KESTÄ, haluun just tollasen!!! :D Sporttipullo puuttuu, joten sellanen iso pullo sporttikorkilla olis mun haave. Punaisena, lilana tai mustana, ei sillä niin väliä!

  Kiitos kivasta arvonnasta

  Elisa

  VastaaPoista
 94. Noista pulloista onkin hehkutettu niin monessa paikassa, että oma pullo todellakin olisi enemmän kuin upeaa! Silmiäni mielytti eniten 650ml:n sporttikorkkijuomapullo värissä vadelmanpunainen. Aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 95. Pitäähän sen punainen olla! :) Sporttikorkilla ja 650. Kiinnostaisi tietää myös lasirasioista käyttökokemuksia, kestääkö esim. lasten kerhoeväsrasioina?

  VastaaPoista
 96. Minä ihastuin tuohon oranssiin 650 ml pulloon "normaalilla korkilla"! Tuo olisi tosi kätevä töissä juomapullona, nyt kuljetan mukanani milloin mitäkin tyhjentynyttä kaupan pulloa. Olisihan tuo nyt paljon hienompi, kätevämpi ja kaikin puolin parempi. :)

  VastaaPoista
 97. VADELMA 450 ml normaalilla korkilla puhutteli minua heti! Varmaan koska vadelmat on parhautta ja väri hivelee silmiä sekin!

  VastaaPoista
 98. Tykkään eniten 650ml sporttikorkkipullosta harmaana.
  shahaa(a)luukku.com

  VastaaPoista
 99. 650 ml sporttikorkkipullo punaisena olis mun suosikki. Vitsi miten ihania värejä!

  VastaaPoista
 100. 650ml pullo sporttikorkilla harmaana olisi ihana piristämään työpäiviä :)

  VastaaPoista
 101. Lifefactory 650 ml lasinen sporttikorkkijuomapullo, turkoosi. Oispa kyllä kiva tuo.

  VastaaPoista
 102. meillä on kans hajonnut ainoastaan yksi nokkakorkki vaikka on tippuneet ja heitelty useastikin.

  seuraavaksi meille tulee (toivottavasti vieläpä tästä arvonnasta) 650 sporttikorkkipullo pinkkinä mulle treenipulloksi, lapsilla on jo ihan tarpeeksi omia :)

  VastaaPoista
 103. Meille haluaisin 650ml sporttikorkkipullo harmaana.

  VastaaPoista
 104. Harmaa 650-sporttikorkkijuomapullo!

  VastaaPoista
 105. Olen ihastellut Life Factoryn pulloja jo pitkän tovin, mutta hinnan häikäisemänä ovat juomapullojen virkaa meillä aina vaan toimittaneet alumiiniset sveitsiläispullot. Lasin mauttomuus, ihanat värit ja helppo huollettavuus ison suuaukon myötä houkuttelevat kuitenkin yhä. Aijai, jos tuollaisen oranssin 650 ml pullon saisi reppuunsa vielä joskus laittaa!

  VastaaPoista
 106. Lifefactory 650 ml lasinen sporttikorkkijuomapullo, punainen. Meillä on vain yksi, pieni kolmea henkeä kohti, pitää aina leikkiä kivi-paperi-sakset kuka sen saa...Toinen edes olisi tarpeen :D
  Meli

  VastaaPoista
 107. 450ml sporttikorkkipullo vadelmana ois mukava motivaattori salille

  VastaaPoista
 108. Vadelmanpunainen (vai sittenkin oranssi..?) 450ml sporttikorkkipullo it is! On ne kyllä nättejä!

  VastaaPoista
 109. Oranssi pullo koossa 650ml, pirteän värine pullo työpöydällä muistuttaisi juomaan vettä töiden lomassa.

  VastaaPoista
 110. Harmaa pullo koossa 650 ml ja sporttikorkilla olisi aika kateutta herättävä jumppatunnilla. Jospa tulisi sinnekin sitten lähdettyä :)

  VastaaPoista
 111. 450 turkoosi! Ihana!

  VastaaPoista
 112. Vaaleanvihreä 450ml pullo sporttina tai ilman, ihana!

  Miia K.

  VastaaPoista
 113. oranssi, iso sporttipullo olis ihana, mutta oliko semmosta edes tuolla? :o

  arya

  VastaaPoista
 114. Oih! Punainen sporttikorkkinen juomapullo 650ml olisi kiva! Keltaista kun ei valikoimassa ollut. Olen jo kauan katsellut LF:n lasipulloja, mutten ole raaskinut ostaa.

  VastaaPoista
 115. Harmaa 650ml olisi aika timanttinen! Jäisi evianin vesipullo heittämällä kakkoseksi :)

  -Eliisa- (ellullemeili (at) gmail.com)

  VastaaPoista
 116. Meillä yksi pullo on jo kotona 450ml lila versio. Lapsi 2v on ominut sen itselleen, niin voisin haluta tuon 650ml vadelmanpunaisen sporttikorkilla nyt minulle :)
  -Lenny-

  VastaaPoista
 117. Meillä on ahkerassa käytössä sekä pienet, että isot tuttipullot useammassa värissä. Nyt äiti haluaisi itselleenkin pullon eli tän hetken "suosikki" olis se aikuisten juomapullo sporttikorkilla. :)

  VastaaPoista
 118. Vadelmanpunainen taitaa sittenkin miellyttää värinä eniten, vaikka oranssi ja violetti ovat myös ihania. Malleista sitten tuo 450ml sporttikorkkipullo.

  VastaaPoista
 119. http://www.bigsmallshop.com/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20111019-11092-64345-1/Products/FT-Ra

  Ehottomasti vadelmanpunanen,sporttikorkillinen 650ml pullo:) Tää ois niin huippu tälläselle aktiiviurheilijalle. Muovinen reebok-pullo maistuu aika eltaantuneelle välillä.

  t. tweeenies(89)@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis tweeenies89(a)hotmail.com

   Poista
 120. Vadelmanpun. sporttikorkillinen 650 ml.
  heidi O.

  VastaaPoista
 121. Lifefactory 450ml harmaa puteli meille, kiitos!

  VastaaPoista
 122. Oi, kuinka hienoja! Jos voittaisin, haluaisin sinisen 650 ml sporttikorkilla.

  VastaaPoista
 123. Myös täällä 450ml vadelmanpunainen sporttikorkkipullo!

  -Madde

  VastaaPoista
 124. Voih, tuo on ollut mulla ostoslistalla jo iäisyyden! Haluaisin valtavan kovasti vadelmanpunaisen, sporttikorkillisen 650ml pullon. Voi että, nyt peukut pystyyn että onni kohtaa ja uusi pullo pääsee treenikassiin! *peukku*

  VastaaPoista
 125. 650 ml ja oranssi voisi olla kirjotusten lähestyessä ihan kiva.
  Aino.Y

  VastaaPoista
 126. Vadelmanpunainen, sporttipullo on meikäläisen lemppari! :)

  VastaaPoista
 127. Ostin 650 ml:n pullon ja vähälle käytölle on jäänyt, mielestäni kömpelö ja painava... Mutta olisikohan 450ml sporttikorkilla kätevämpi käyttää? Toivottavasti pääsee kokeilemaan, värinä olis vadelma kiva!
  marika_korpela(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 128. Violetti sporttikorkillinen 650 ml:n pullo sopisi salikamojen joukkoon passelisti.
  -Erika-

  VastaaPoista
 129. Ehdottomasti turkoosi 650 ml sporttikorkilla :)

  -teerimeeri

  VastaaPoista
 130. 650 ml sporttikortilla, tummansininen.
  Tai musta. Tai harmaa. Ja samat pienempänä 1-vuotiaalle pojalle.

  Minttu L

  VastaaPoista
 131. Lifefactory 250ml lasinen nokkamukipullo, vaaleanvihreä poijjaalle ! :)

  VastaaPoista
 132. Oranssi 450 ml pullo sporttikorkilla olisi aika ihana :)

  VastaaPoista
 133. 650ml oranssi lasinen juomapullo! <3
  muumitalossa(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 134. 650ml oranssi lasinen juomapullo!

  VastaaPoista
 135. 650ml harmaa sporttikorkillinen. 0,5l pullot kun tuppaa olemaan liian pieniä treeneissä ja harmaa, no sitä ei nyt tarvitse perustella. :D

  VastaaPoista
 136. 650 ml violetti sporttikorkillinen :)

  -Tiuku-

  VastaaPoista
 137. 650 ml, sporttikorkki ja valkoinen, kuinkas muutenkaan. :)

  VastaaPoista
 138. 650 ml olisi oikeen passeli koko ja siitä turkoosi sporttikorkillinen versio. Toimis taatusti treeneissä paremmin kuin ikivanha muovi-Adidas-pulloni!

  VastaaPoista
 139. Argh mikä valinta. Oranssi eiku musta eiku oranssi. Musta. 450ml. Varmaankin. Joo, se 450ml. Mutta millä nokalla... Ilman mitään? Sportilla?

  Mietin että onkohan se sporttinokka helppo pitää siistinä? Kun on yks lasten sporttinokallinen alumiinipullo, josta se on turkasen hankala putsata, jos on unohtunu vaikka mehut pulloon pariksi päiväksi...

  VastaaPoista
 140. Meille kelpaisi 450ml tai 650ml varmaan tollasella sporttikorkilla :) 2v pikkuneidin kanssa pullon jaamme ja oranssista tykkäämme :)

  VastaaPoista
 141. 450 ml turkoosi ihanuus :)
  -Wilkku

  VastaaPoista
 142. Joogatunti ilman 650ml vadelmanpunaista sporttikorkillista juomapulloa on kuin...ööh...joogatunti ilman 650 ml vadelmanpunaista sporttikorkillista juomapulloa...:)

  VastaaPoista
 143. voih, olen ihmetellyt toverini ihmeellistä pulloa jo vuoden ajan. tommoinenhan se on. harmi, ettei oranssia saa sporttikorkilla. sen puutteessa rakataisin turkoosia 650ml:ista sporttikorkkipulloa.

  VastaaPoista
 144. 450 ml sporttikorkilla, mikä väri vain kelpais, mutta turkoosi on ihanin.

  VastaaPoista
 145. 650ml sporttikorkilla. Värin kanssa olikin enemmän arpomista, ehkä mä päädyin vadelmanpunaiseen.

  VastaaPoista
 146. Pitkiä tanssitreenejä ajatellen ja nyt lisäksi vielä pieniin päin ollessani alituisesti mukana raahautuva terveellisempi juomapullo tulisi kyllä tarpeeseen. Iso sporttipullo (650 ml) hempeässä mintuhtavassa turkoosin värissä pisti mieluisimpana silmiini. Sen verran hyvän kokoisenkin oloinen, ettei tarvitsisi juosta treenien puolivälissä täyttämään vesipulloa kuten yleensä :)

  VastaaPoista
 147. 650ml turkoosi sporttikorkilla olisi kiva:)
  -NiinaLotta-

  VastaaPoista
 148. 650ml sporttikorkilla ja väri voisi olla vaikkapa turkoosi.
  -Heluna

  VastaaPoista
 149. 650ml sporttikorkilla, värinä turkoosi, oranssi tai harmaa olisi ihana :)
  Vielä en ole raaskinut ostella kyseistä putelia, vaikka pitkään haaveissa ollutkin.

  VastaaPoista
 150. 650ml oranssi taikka harmaa sporttikorkilla tai ihan tavallisellakin kelpaisi minulle ja varmasti koko muullekin perheelle. :>

  Tiqqqu

  VastaaPoista
 151. yllätysvauvalle kelpaisi saapumista odottelemaan ihan mikä tahansa ihanista tuttipulloista!
  päivi_n

  VastaaPoista
 152. Lasisen juomapullon hankinta on ollut ostoslistallani jo jonkin aikaa sen ekologisuuden ja mukavuuden vuoksi. Valitsisin itselleni sporttikorkillisen pinkin juomapullon pienemmässä 450ml:n koossa!

  eeve85@gmail.com

  VastaaPoista
 153. Oi just vilkuilin näitä raas Ruohonjuuressa! Onneksi ehdin vielä mukaan! Meiltä löytyy näitä pulloja kolmea pienintä kokoa, mulle 450ml, pojalle lasten pullo ja vauvalla on pikkuruinen tuttipullo. Mä litkin kyllä sellaisia määriä vettä nyt imettäessä, että oon harkinnut tollaista 650ml pulloa sporttikorkilla (muutaman kerran on isosta aukosta hulahtanut vedet naamalle, kun olen hörppinyt pullosta bussissa :D). Vadelma olisi aika kiva väri meidän turkoosin oranssin ja vaaleanvihreän kaveriksi.

  VastaaPoista
 154. Nämä on ihania! Opiskelijan tuloilla vaan ei ole varaa juomapulloon noin paljon sijoittaa, joten vanha vissypullo on joutunut tätä virkaa toimittaa... Jos voitan arvonnan, tahtoisin 650ml vadelmanpunaisen juomapullon sporttikorkilla!

  Terhi

  VastaaPoista
 155. Ehdottomasti harmaa 650ml sporttikorkilla, vaikkakin straw cap ois vielä parempi! ;)
  - Rapu

  VastaaPoista
 156. Oi, jospa retkireppuumme pääsisi 650 ml lasinen harmaa pullo, tavallisella korkilla. Sellaista yhdistelmää ei kyllä tainnut olla, vain sporttikorkki oli mainittu tuohon väriin. Väri yli korkin, sporttikorkkikin kävisi. Vois maistua vesi muullekin kuin pullolle... :)

  VastaaPoista
 157. Blogiton Tonton25/8/13 17:34

  Kerkiääpkö vielä osallistumaan?

  Lifefactory 250ml lasinen nokkamukipullo, violettina, olisi mitä mainioin odottamassa viimeisiä viikkojaan mahassani köllivää tulevaa nokkamukittelijaa.

  VastaaPoista
 158. Ah. Olen pitkään suunnitellut ostavani tuollaisen pullon, mutta ei ole vielä tullut livenä vastaan. Valintani on 450 ml:n pullo sporttikorkilla ja vadelmanpunaisella suojalla.

  VastaaPoista
 159. Siltä varalta, että vielä ehtii, niin tuo 450ml lasinen juomapullo, turkoosi olisi varmasti juuri oikean kokoinen!

  VastaaPoista
 160. 450ml violetti ja nokkamukikannella :)
  -PaulaS

  VastaaPoista
 161. Lifefactory 650 ml lasinen sporttikorkkijuomapullo, turkoosi on pop!

  VastaaPoista
 162. Lifefactory 650 ml lasinen sporttikorkkijuomapullo, harmaa Hex-suojahuppu!
  Minulle! Kiitos! Ihana!

  VastaaPoista
 163. Mukana arvonnassa, tarpeeseen tulisi 250ml tuttipullo sinisenä.

  VastaaPoista
 164. Harmaa 450 ml juomapullo tulisi todella tarpeeseen! Ehkä sitten vihdoin muistaisin työpäivän aikana juoda tarpeeksi vettä enkä vain mukitolkulla kahvia...

  VastaaPoista
 165. Vaikea valinta, mutta kallistun violetin 250 ml pullon puoleen! Olen ajatellutkin tuota pulloa pojalleni.

  VastaaPoista
 166. Sporttikorkkijuomapullo 650ml turkoosina, kiitos :)

  VastaaPoista
 167. Juuri toissapäivänä näin livenä tuon punaisen sporttikorkillisen 650ml pullon ja melkein jo ostinkin. Sitten muistin lukeneeni tästä arvonnasta ja pakkohan se on kokeilla jos kerrankin olisi onni myöden jossakin arvonnassa.
  -jomakah

  VastaaPoista
 168. Ostin miehelleni synttärilahjaksija sporttikorkillisen 650 ml mustan ihanuuden, nyt olen sitä jo niin paljon lainaillut, että ehkä tarvitsen ihan oman. Olisiko valkoinen samanmoinen ihana!?

  - Elma -

  VastaaPoista
 169. Lifefactory 250ml lasinen nokkamukipullo, vadelma ♥

  VastaaPoista
 170. Vielä ehtii mukaan.. Turkoosi 450 ml olis kiva!

  -Ellu

  VastaaPoista
 171. Suosikki on tietysti se kotoa jo löytyvä turkoosi 450 ml pullo. Jospa nyt onni potkaisisi niin saisi tytärkin omankokoisensa :)

  VastaaPoista
 172. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS HUIKEASTA OSALLISTUJAMÄÄRÄSTÄ!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!