20130809

home sweet home

Sieltä se vain jostain puskee kuitenkin se pesänrakennusvimmakin. Yrttihyllyt ja Vincentin kokoaminen eivät ole olleet ainoat muutokset kotipesässä. Ei täällä nyt tietenkään mitään kovin massiivista voi näissä neliöissä tehdä mutta jotkut asiat löysivät taas paremmin paikkansa.


O:n maalaama taulu pääsi sohvan yläpuolelle. Oikeastaan säästelen tuota paikkaa eräille ihanuuksille, jotka pelastin roskistuomiolta mutta niin suurten kehysten löytäminen kohtuuhinnalla on osoittautunut hieman haastavaksi. Siihen asti siis nautimme O:n varhaisen kauden tuotannosta ja täytyy myöntää, että kyllähän tuo väripläjäys kummasti koko huoneen ilmettä piristää.

Muutkin muutokset ovat yhtä simppeleitä. Valokirjain muutti ikkunalaudalle rennosti nojailemaan, kuiskuttelemaan kahvikoneen kanssa salaa.

Pöydälle nostin pitkästä aikaa taas tarjottimen ja kasasin siihen pikaisen blogiasetelman. Itäneen sipulin säilyketölkissä, muutaman ruttumukin ja kermakon.

Suolakidelamppu muutti valkoisten rivitalojen kaveriksi ja nyt sen johtokin ylettyy pistokkeeseen asti. Ja O laittamaan sen päälle.


Nyt tarvitaan enää se teollisuusvalaisin ja joku kätevä ja pätevä puuseppä auttamaan unelmieni sängyn rakentamisessa. Ja kröhöm, se lamppu Vincentiin.

Tehdäänkö teillä minimuutoksia koko ajan vai mieluummin kerralla kaikki uusiksi?

12 kommenttia:

 1. Teillä on ihan mielettömän kaunista!

  Meillä harrastetaan pieniä muutoksia. Pitäisikin taas vähän piristyä ja tehdä jotain pientä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia. :) Jotenkin itsestä tuntuu niin keskeneräiseltä täällä. :D

   Poista
 2. Ihana koti! :) ja upee taulu! Tästä inspiroituneena taidan päästää Liamin uudestaan maalailemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihana kuulla, että taulu inspiroi muitakin!

   Poista
 3. Toi on tosi hieno toi taulu! Varmaan juuri nuo värit teki sen, että ensireaktio tauluun oli "tahtoo!" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit ovat oikeastaan vielä hienommat livenä, tuo pinkki on sellaista fluorineonpinkkiä. :)

   Poista
 4. Ai että tykkään tuosta olohuoneen muodosta! Ei neliö, jota joutuu jakamaan, vaan valo pääsee oikeuksiinsa kapeamman mutta pitkän huoneen kanssa. Muutenkin kivan näköistä ja O:n taulu mainio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en itseasiassa olisi itse osannut tällaista edes ajatella mutta nyt kun tätä sisustaa paikan päällä niin muoto on kieltämättä huomattavasti toimivampi kuin neliömpi malli. :)

   Poista
 5. Nättiä! Itse teen hissukseen. Muutos on niin iso, meillä on 50-luvun kalustus ja ihan törkeen paljon tavaraa. Asumme toistaiseksi eri osoitteissa, joten omaa kotia kalustankin sitten huomattavasti askeettisempaan suuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on kyllä aivan liikaa tavaraa, pitäisikin taas aktivoitua tuon blogikirppiksenkin kanssa...

   Poista
 6. Heippa, mistä teidän valkoinen neliö sohvapöytä on hankittu? Kivannäköinen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvapöytä on itseasiassa myös valaisin ja Habitatin mallistoa. Siitä on oma postauksensakin, jossa se on tosin asustelee vielä vanhassa kodissamme. :)

   http://visuaalisestivaativa.blogspot.fi/2012/01/ihan-kuutioina.html

   Poista

Kerro ihmeessä!