20130728

let there be light

Astuin ysin ratikasta perjantaina Messukeskuksen edessä ja jos ihan rehellisiä ollaan, meinasin hypätä samantien takaisin sinne ratikkaan. Koko Messukeskuksen edusta oli täynnä paitsi neonväreihin pukeutuneita teinejä, myös roskaa, tölkkejä, papereita ja ties mitä. Olen minä itsekin ihan railakas juhlija, ei siinä mitään mutta rajansa kaikella.


Päädyin siis puolivahingossa saamaan VIP-lipun SummerSoundiin ja vaikka ensivaikutelma olikin melkoinen lastentarha, oli siellä loppujen lopuksi oikein mukiinmenevää enkä tarkoita nyt pelkästään juomapuolta. VIP-lipulla pääsi myös onneksi VIP-alueelle minkä korostaminen sinänsä nyt on aivan turhaa mutta en voi olla hehkuttamatta tanssilattiaa, jolla kukaan ei tuupi tai kaada olutta päällesi, inhimillisiä vessajonoja ja kohtuullisia jonoja baaritiskille.

Tanssin sydämeni ja jalkani kipeiksi niin Knife Partyn kuin Above&Beyondinkin tahtiin sen verran tehokkaasti, että jaloissa tuntuu vielä tänäänkin. Ja vähän sydämessäkin. Sydämen veivät myös valoshowt, jotka eivät tietenkään tallennu kännykällä niinsanotusti parhaassa valossa.


Kaikin puolin ensivaikutelmani kekkereiden luonteesta oli kyllä ihan osuva mutta ilta yllätti ja antoi enemmän kuin odotin. Ja sattumalta olin laittanut itsekin tyyliin sopivasti neonoranssin toppini päälle. Oikeasti ne keltaiset järjestysmiesliivit eivät meinanneet erottua tuon neonvärisen juhlakansan seasta.

Woop woop!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!