20130507

mystistä postia

Kun on muuttanut uuteen osoitteeseen, jota melkein kukaan ei vielä virallisia tahoja lukuunottamatta tiedä, on todella mystistä löytää eteisestä teille on isokokoinen kirje -lappu. Etenkin jos on varustettu yhtä lyhyellä muistilla kuin allekirjoittanut, jonka aivokapasiteetti on loppunut jo aikoja sitten. Menin siis hämmentyneenä postiin ja sain käteeni pinkin Finlaysonin kuosilla koristellun kuoren. Sisältö sai hymyilemään postin pihassa leveästi.

Olin nimittäin autuaasti unohtanut osallistuneeni Ipanaisen Sinulle on postia -tempaukseen tänäkin vuonna. On ihanaa saada postia, vielä ihanampaa saada ihanaa postia ja kaikkein parasta saada sitä aivan yllättäen. Minun salainen postiystäväni on selkeästi leikkinyt salapoliisia oikein toden teolla, kuoresta paljastui nimittäin niin askartelu- ja maalaustarvikkeita kuin kaakaota ja himoitsemaani käsirasvaakin.

Etenkin tuo Absintti-käsirasva lämmitti mieltä ja lähti samantien kaakaon kanssa töihin mukaan. Jos sinulla ei ole yhtä ihanaa salaista ystävää niin kyseistä rasvaa voit ostaa myös täältä*.


Kaikkein eniten nauratti kuitenkin mukana tullut kirje, jossa luvattiin, että seuraavassa paketissa on myös kahvia. Kiitos ihana salainen ystäväni! Ja kiitos ihana Ipanaisen Anni kun jaksat järjestää tällaisia tempauksia!

///

Sinulle on postia -tempaus
aiempi postaukseni tuosta ihanasta käsivoiteesta

*koska olen myynyt sieluni markkinavoimille, mainoslinkit on merkitty asteriskein

2 kommenttia:

  1. Varastettiin sun muki-idea (tai minä varastin, lapsi on ihan syytön), käy kurkkaamassa todistusaineisto!

    VastaaPoista
  2. Pakko kommentoida anonyymisti ettei henkilöllisyyteni selviä ;) Kivaa että tykkäsit paketista kun panikoin etten keksi mitään kivaa.Itseäni harmittaa kauheasti miten huonoon kuntoon tuo voide oli mennyt postin käsittelyssä. :(

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!