20130522

köysiä, kasseja ja kutkuttavia projekteja

Eilen tapahtui jotain aivan mahtavaa. Siis sen lisäksi, että kävin lounaalla Sävelessä, ostin pesulahenkareita ja toin yhden Peugeotillisen kirppiskamaa vanhempieni luota. Kävin nimittäin nauttimassa kahvikupposen mahtavassa seurassa Made in Kalliossa, noh, tietenkin kalliossa.


Made in Kallio sijaitsee osoitteessa Vaasankatu 14 ja sen lisäksi, että siellä toimii kahvila, se on myös työtila melkoiselle kokoonpanolle eri alojen edustajia. Kellarikerroksessa syntyy ihan kaikkea puuhuonekaluista kenkiin ja kangaskasseihin asti. Kanssani kahvipöydän ääreen istuivat Bagnanas-merkin takana häärivät tyypit. Muistattehan vielä kun kerroin näistä kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen valmistetuista, huikeilla printeillä varustetuista veskoista? Ja nyt, nyt tulee se päivän huippukohta. Tattadaa! Arvatkaa kenen suunnittelema printti liittyy kovaan kaartiin syyskuussa? Noh? Arvatkaa nyt! Oi kyllä!


Tekisi mieli vähän vaikka tanssahdella, niin hauskalta tämä projekti vaikuttaa ja mikä parasta, te pääsette aitiopaikalta seuraamaan sen etenemistä. Bagnanas haluaa ylipäätään valottaa yrityksen ja tuotteiden taustoja perinpohjin ja koska minä ajattelen töistäni samoin, päätimme tehdä tästä alusta loppuun kulissien takaakin ikuistetun tapauksen.Ensimmäinen askel ja kahvikupillinen on nyt nyt otettu, seuraavaksi alkaa armoton luonnostelu. Kun olen kaivanut mietintämyssystäni muutaman konkreettisen idean, pääsette tekin mukaan kommentoimaan ja kehittämään niitä. Katsotaan sitten mitä syyskuussa on käsissä. En tiedä vielä itsekään tarkalleen mihin suuntaan ollaan menossa mutta tämän enempää en voisi olla innoissani.


Captain Stubing ja Andy Warhol // kuva lainattu Bagnanasilta
Lähtiessäni sain vielä mukaani uusimmalla printillä varustetun Bagnanas-kassinkin. Mustapohjainen nyöriprintti on nimeltään Captain Stubing ja se on saanut innoituksensa iki-ihanasta Love Boat -sarjasta. Kassi pääsi poseerauskuvien jälkeen myös samantien ihan oikeasti käyttöön ja sen uumenissa kannoin kotiin sekä vessapaperia, että kissanruokaa. Uutuuksissa oli monta muutakin ihanuutta, saa nähdä miten pärjään näin timantinkovassa seurassa.


Vapise Louis Vuitton, täältä tullaan!

///

7 kommenttia:

 1. Arvaa kenellä on tulossa Bagnanas -postaus eetteriin huomenna?? :D :D Tämä ei voi olla totta. Ja jos ihan totta puhutaan niin olin julkaisemassa viime viikolla yhtä toista postausta mutta kun sulla oli SAMANA PÄIVÄNÄ postaus samasta aiheesta niin jätin postauksen drafteihin.. Tämä on ihan uskomatonta!

  Ps. Mulla on tuo musta-neonkeltainen kassi josta on yllä iso kuva. Se näkyy blogissa jo täällä: http://ninan-tunnetila.blogspot.fi/2013/05/onnellinen-sunnuntai.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niin, siis onnea uudesta projektista! Täytynee sit hankkia myös kassi suunnittelemallasi kuosilla. :)

   Poista
  2. No eikä!!!! :D Meidän pitää kohta perustaa joku yhteisblogi. :D

   Tuo sinulla oleva oli toinen suosikkini uusimmista, valinta oli aika vaikea sen ja köysiversion välillä. Olisin ehkä nauranut itseni tärviölle, jos olisin vielä valinnut saman kassinkin kuin sinä. ;)

   Poista
  3. Jaa niin, mikä se viimeviikkoinen samistelu oli? :D

   Poista
  4. Joo, sama kassi tästä olisi vielä puuttunut! Viime viikon postaus liittyi eräisiin tiettyihin vihreä-valkoisiin siivousvälineisiin. :D :D

   Poista
  5. :D :D Tää on ihan käsittämätöntä tämä telepatia. :D

   Poista
 2. Voi miten kiva nähdä oma printti toisen käytössä! Toivottavasti köysikassi palvelee sinua hyvin :-)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!