20130320

housuosastolla

Alehaukka housuosastolta hei. Olin matkalla palaveriin ja päätin oikaista Forumin Lindexin läpi. Siellä olikin kova kuhina eikä matka-aika ainakaan lyhentynyt kun eksyin housuosastolle -20% alennus kaikista tuotteista silmissäni vilkkuen. Jostain syystä yläosia on helpompi ostaa ja niitä onkin kertynyt kaappiin jo aimo kasa mutta hauskoista alaosista on usein pulaa.


Mukaan tarttuivat siis kolmet pökät, kyllä näillä kelpaa kirmata. Harmikseni nuo värikkäämmät ovat molemmat kokoa 86, joka ei varmaan kovin kauaa enää mahdu päälle vaikka mitoitus reilulta vaikuttaakin.

Onneksi O on perinyt äitinsä persjalkaisen rakenteen joten hetken ehditään vielä fiilistellä näillä ihanilla kuoseilla ja hätätapauksessa toivotaan, että kesä tulee pian ja näistä saa vähän rullaamalla myös caprit. Tummien esikuvaa ei puolestaan tarvitse kovin kaukaa etsiä, eihän. ;)

///

1 kommentti:

  1. Ihania! Eikä todellakaan voi erehtyä kenen mukelosta on kyse kun puhutaan noista tummista! ;D Myös toi harlekiinikuvio on vaan niin herkullinen.

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!