20130320

deep shit ja mon amour

Silmäpussien koosta voi laskea viime päivinä soitettujen virallisten puheluiden määrän. Hiuksissa näkyy kiire ja väsymys. Kaksoisleuassa suruun syöminen.

Päällä on turvavaatteita kaksin kappalein. Niitä mustia, jotka suojaavat suurelta maailmalta. Siipitunikassa on jo pieni reikä helmassa, mustan hupun sisältä ei kukaan näe raskasta painolastia.

Huppari on uudempi tulokas, outlet-löytö Numphilta. Se oli minulla päällä kun ero tuli. Suojasi kai silloinkin.


Selkäpuoli julistaa ironisesti, että Mon Amour. Sydän sanojen keskellä on yhtä musta kuin minulla siellä vaatteiden alla turvassa.

Tämän aamun deep shit oli tässä. Onneksi on ammatti, jonka ensimmäinen virallinen työtehtävä tänään on mennä elokuviin.

5 kommenttia:

 1. Voi sinnuu! Koita jaksaa kaikesta huolimatta. Valoisampia päiviä tulee vielä.

  En kommentoi blogeja juuri koskaan, mutta nyt tuntui että jotain kannustavaa pitää sanoa. Kiitos näistäkin vereslihapostauksista. Itsekin pari eroa läpikäyneenä tiedän, että tuossa kohden on hetken aivan kamalaa.

  Onneksi on ihana Oona sen antoisan työn lisäksi. Ja mukava uusi koti kävelymatkan päässä työmaalta. Aina jotain hyvääkin, vaikka kaikki painava koittaisi ne näkyvistä peittää. Vaikka näethän sinä ne valoisatkin asiat, tai siltä ainakin vaikuttaa.

  Toivottavasti leffa on hyvä.

  VastaaPoista
 2. ..aikaParantaa? mikäEiTapa-Vahvistaa?..tehkää Oon kanssajotain mukavaa :)...se antaa energiaa!

  VastaaPoista
 3. Pakko sanoa, että sun surutukka näyttää paljon paremmalta ku mun vastaava :). Ihana pörris! Turvahuppari pitää kyllä löytyä joka naisen vaatekaapista. Tämä elämä kun tuppaa järkkäämään semmosia hetkiä, missä ilman sitä ei oikeen pärjää. Voimia voimia !

  VastaaPoista
 4. "Toivo alkaa pimeästä, itsepäinen toivo, että jos vain jaksat yrittää ja tehdä asiat oikein, aamu koittaa. Sinä odotat ja katsot ja toimit: et anna periksi."
  - Anne Lamott -

  VastaaPoista
 5. Anna aikaa tunteille, tunnusta ne, tutustu niihin ja kun aika on kypsä, säilö ne muistojen kirjoon ja ota vastaan se aurinko joka sinuakin odottaa mutkan tain parin takana! Voimia!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!