20130202

flunssalääke ja totuus

Täällä sitä ollaan edelleen sohvanpohjan uumenissa. Olen keskittänyt kaiken (aivo)toiminnan noin reilun sohvan kokoiselle alueelle kodissa. Poistunut siltä ainoastaan vessan ja keittiöön keittämään teetä.  Pesiytyminen näkyy, totuus on melkoinen sotku.

Tyynyistä osa on kasattu pois tieltä lattialle. Nenäliinoja lattialla, mytyssä olevia peittoja, tyynyjä ja vilttejä, joita myttään sen mukaan mikä asento sattuu ja onko kylmä vai kuuma. Kaikki tarvittava näppärästi noin neliön kokoisen alueen sisällä. Kynät, astmapiippu, paperirulla, hiusvahaa, josta kirjoitin artikkelin, kaukosäädin, kovalevy ja kahvimuki.


Taustalla pyykit, joita en ole jaksanut vielä viedä vaatehuoneeseen ja kaikkein lähimpänä kurottuvaa kättä tietysti paras flunssalääke ikinä. Suklaalevy. Kuvan ulkopuolella eilen kauppaan raahautuessa löytynyt vielä parempi flunssalääke. Popcorn-suklaalevy.


4 kommenttia:

 1. toi popcorni-suklaa oli kyllä mukava makuelämys!

  VastaaPoista
 2. Mä olen ihan kateellinen. Teidän kotona tuntuu kaikki sopivan niin hyvin yhteen, että jopa sotku on harmoonista. ..Tai sitten täältä löytyy vaan omituinen harmoniantaju. :D

  VastaaPoista
 3. Sama vika rahikaisella! Ihan ku meiän olkkari koko tän viikon. Eikä meillä oo ees kukaan kipee... Mut miten toisten sotku ei koskaan näytä sotkulta vaan joltain hienolta hallitulta ja boheemilta kaaokselta. Ärtsyyyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ja paranemisia piti myös sanoa, eikä vaan ylistää teiän pyykkitelinettä sisustuselementtinä. (Jätin muuten märät pyykit pesukoneeseen, että sain ees ton telineen HETKEKS pois tästä olkkarista.)

   Poista

Kerro ihmeessä!