20130102

uusi vuosi ja uusi muki

En tiedä onko välillä PMMP:n sanoin suunta hukassa elämältä, blogilta vai molemmilta. Viime vuosi oli kiireinen, ihana ja kamala. Se näkyi ja tuntui joka puolella, myös täällä internetin ihmemaassa. Loppuvuodesta alkoi punainen lanka vähän karata ja elämä muuttui enemmän selviytymiseksi kuin seikkailuksi vaikka mahtui sekaan toki ihanuuksiakin. Uusi vuosi tuo taas uusia kuvioita, osa vanhoista jää taakse. Joku outo paine sitä on aina tässä vaiheessa tehdä jonkinlainen tilinpäätös menneestä ja yrittää ainakin aloittaa kaikki puhtaalta pöydältä, tehdä lupauksia ja vannoa parasta.Tänään P on ensimmäistä virallisesti päivää koti-isinä. Ja minä olen tuttuun tapaan töissä. Pöytä ei ole puhdasta nähnytkään mutta arki alkoi joka tapauksessa kohtuullisen hyvässä järjestyksessä ja järkevään aikaan aamulla. Vielä pitäisi viimeiset viime vuoden jäänteet hoitaa pois alta, saattaa kirjanpito ajan tasalle ja arkistoida menneet. Uusille kansioillekin olisi taas tilausta. Rakastan sitä hetkeä kun voi uutuuttaan kiiltelevään mustaan mappikansioon laittaa päätyyn dymolapun, jossa komeilee juuri alkanut vuosi ja sisällä on vasta aakkostettuja välilehtiä.
Uuden vuoden kunniaksi korkkasin myös jo jouluhulinassa ostetun mukin. Uusia kuvioita työpöydällä on siis näinkin konkreettisessakin muodossa. Tuokoon tämä onnea, iloa ja jaksamistakin kofeiinin muodossa. Sillä jaksamiselle on tarvetta, ei liene mikään salaisuus, että uuden mukin lisäksi meikäläisen hyppysissä on nyt myös perheen elanto.


Elantoaan tienaavat varmaan myös nuo miehet varoitusvärihaalareissa. Täällä töissä nimittäin aloitettiin vuosi 2013 rakennustelineiden alla. Saa nähdä mitä muuta on vielä luvassa. Jään jännityksellä odottamaan ja lupaan raportoida täältä rakennustyömaan humusta. Kai siinä sivussa saa rakennettua pari pilvilinnaakin. Loppukevennykseksi täksi päiväksi yllättäen huoneeseeni ilmestynyt assistentti näyttää teille kieltä.


4 kommenttia:

 1. Mitä mahtavinta uutta vuotta Aino! :)

  Jenni / murupulla.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos ja samoin sinne! <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se oli kyllä aika mussukka. Parkkeerasi peffansa työtuolini viereen ja päivysti viilipyttymäisellä ilmeellä koko päivän siinä vieressä. <3

   Poista

Kerro ihmeessä!