20121123

tervetuloa aamiaiselle kanssani

Jos herää tarpeeksi aikaisin ja ehtii työhuoneelle ennen kuin Siivouskauppa avataan, on siellä hiljaista ja jotenkin kotoisaa. On hassulla tavalla mukavaa kun muualla on vielä hämärää ja minun huoneessani palavat jo valot. En yleensä edes kuuntele musiikkia siellä aamuisin, haluan nauttia hiljaisuudesta ennen hektistä päivää.


Minä en yleensä ole aamiaistyyppiä, päivä lähtee käyntiin pelkällä kahvillakin. Joskus tekee kuitenkin mieli oikein repäistä, joten kävin hakemassa lähikaupasta pari croissantia ja punaisen paprikan. Hifistelin oikein urakalla ja ostin tuoremehuakin.


En ole kuitenkaan ainoa, joka kaupalla hiippailee aamutuimaan. Idyllisen aamiaiseni kruunasi se, että vaikka takatiloistakin olivat vielä valot pois kun saavuin, löytyi termarista ihan vasta keitettyä kahvia.


Kaikki aamiaiset eivät toki ole tällaisia, useimmiten on kiire ja kahvi nautitaan seisten pahvimukista. Ja ollaan jo myöhässä jostakin. Ehkä juuri siksi tämä yksi tavallinen aamu työhuoneella tuntuikin niin ihanalta ja halusin jakaa sen myös teidän kanssanne.

2 kommenttia:

  1. Sun työhuoneessa oli silloin kun kävin että olisin voinut jäädä siihen sohvan nurkkaan istumaan ja olemaan hiljaa. Kuin kärpäseksi kattoon. Huomaamattomaksi tarkkailijaksi :)

    VastaaPoista
  2. vitsit tuo sinun aamupala näyttää hyvältä!

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!