20120719

poistoja

Kirjaston poistomyynti, mikä ihana keksintö. Kahdella ja puolella eurolla mainio kokoelma mukaan. Ensi viikolla käydäänkin sitten oman kirjahyllyn siivoamisen jälkeen täydentämässä kirjastomme aulasta löytyvää kierrätyshyllyä. Loistokeksintö sekin.


3 kommenttia:

 1. Toi tyttökavereiden opas on hauska, tosin hieman jenkkisävytteinen :) Oon lukenut niitä kaks eri, toinen oli opas vauvavuosiin ja toinen joku muu tai just toi taaperovuosiin...

  VastaaPoista
 2. Kotikaupunkini kirjastossa on sama systeemi. Ainoa huono puoli siinä on se, että kirjastosta ostettua poistokirjaa ei saa tuoda enää takaisin kierrätyshyllyyn. Olen asiasta laittanut palautettakin ja vastaus oli, että kirjat saattaisivat mennä sekaisin myytävien poistokirjojen kanssa. No selitys sekin. :-) Miten Kottaraisen kirjastossa mahtaa tuon asian kanssa olla?

  Lahjoittaminen kirpputoreille, laitoksiin, bookcrossing... Vaatisi valikointia ja vaivannäköä. Kirjan repiminen pahvin- ja paperinkeräykseen taas – julmuutta. Mihin siis kierrätyskirja kiertoon helposti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Askarteluun. ;) Minä olen juuri haalinut kirjoja vastaavasta kirjaston poistomyyntikärrystä askarteluun. Vaikka se tuntuu pahalta repiä ensimmäisestä kirjasta sivut pois, voi toisaalta lohduttautua sillä, että uusien kirjojen vuolas joki on jatkuva. Ehtymätön. Ne ei vaan lopu. Joten hyötykäyttöön siis! Korteiksi, kirjanmerkeiksi, koristeiksi, paketeiksi, jopa käyttöesineiksi. Mikäs sen parempi paikka hyvälle - tai huonollekin - tarinalle.

   Poista

Kerro ihmeessä!