20120617

levoton leimu

Eilisilta tuoksui sytytysnesteeltä, eteni Evanscencen tahtiin, paloi kirkkaalla liekillä, korvensi sisikuntaa, savusi ja sammui lopulta aplodien saattelemana. Mieli oli yhtä levoton kuin liekkien tanssi pimenevässä illassa.Kiitos ihana Lenore, että sain olla paikalla!

Kuvat: Niko Siponen

8 kommenttia:

 1. jeee, kiitos itsellesi! :)

  VastaaPoista
 2. onko sulla ja P:llä kaikki hyvin.. :)

  VastaaPoista
 3. mietin tuota edellistä postausta lukiessani, ttä onko jotain pahaa tai vakavaa tapahtunut? onko kaikki ok? Kyselee vakituinen lukijasi, juuri ikinä ei kommentoiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaan näin, että muutama asia on solmussa mutta eiköhän elämä tästä taas suttaannu.

   Poista
 4. Olen pidemmän aikaa halunnut oppia leikkimään poin kanssa, mutta kun en oikein tiedä uskaltaako sitä vaan tilata ja alkaa itsekseen pyörittelemään, niin osaatko neuvoa, onko jossain jotain... "alkeet kämmäreille" - kursseja tjsp? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on vähän makuasia, toki poit voi tahkota itsekin alkuun vaikka youtube-videoiden avulla mutta kaikkein parasta on jos saat jonkun neuvomaan perusteet ja oikean tekniikan. Pääset vauhdikkaammin alkuun.

   Tulipoista sitten puhuttaessa on ihan ehdottoman tärkeää, että joku opastaa kädestä pitäen ja kertoo erityisesti turvallisuusseikoista kunnolla.

   Kursseista en osaa sanoa usein harrastajat kyllä neuvovat oikein mielellään. Itse olen ainakin opastanut monia niin poin kuin devil stickienkin saloihin sekä tulitemppuihin. :)

   Poista

Kerro ihmeessä!