20120321

normipäivä

Mikä olisikaan hauskempaa kuin aloittaa aamu iloisen Sophie the Giraffen seurassa. Kyytipojaksi vielä mukillinen kuumaa kanelikahvia oranssista mukista.


Sitten voikin vastailla puhelimeen, lyödä vahingossa yhdelle asiakkaalle luurin korvaan hätäpäissään. Erään lehden painopaikka varmistui ja työpöydällä lojuu kasseja, kuulokkeet, klemmareita, papereita joiden taakse laskin eilen erään laskutettavan työn eri osia. Niitä ALVillisia ja ALVittomia.

Sähköposti pursuaa viestejä. Niissä puhutaan kahvisottapytyistä, ilmapalloista, villeistä kuvioista, streetwear-kaupoista ja valokuvista joissa on hevosia. Puhelimesta on akku aivan lopuillaan ja edelleen lasi rikki.


Kohta pitäisi piirtää naama kuntoon ja suunnata hakemaan kiitoskortteja painosta, mustia kuoria askartelukaupasta ja mulperipaperia Tiimarista. Illalla on luvassa vielä kuorten tekstaamista, sähköposteihin vastaamista, hammastahnatuubin piirtämistä sekä eräs jääkarhupehmolelu.

O osaa sanoa kurkku, lippis, pipo ja oman sukunimensä. P on kuumeessa ja sairaslomalla. Ihan normipäivä siis.1 kommentti:

  1. Haastan sinut kertomaan astiarasismistasi. Onko sellaista, huomaatko täyttäväsi kriteerit, onko tilanne toivoton?

    http://kupponenkahvia.blogspot.com/2012/03/huomaan-etta-nyt-on-tullut-tilinteon.html

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!