20120322

absolutely gorgeous mail day

Mainioita postipäiviä on aika ajoin. Niitä on ollut mm. täällä, täällä ja täällä. Jostain syystä ihanan etanapostin saaminen kasautuu aina samalle päivälle ja mikäs sen mukavampaa kuin availla kasaa paketteja ja kirjeitä joissa kaikissa on jotain mukavaa laskujen sijaan. Eilen oli kuitenkin mainion postipäivän varjoonsa jättävä absolutely gorgeous mail day. Ihanuuksien lisäksi postikasasta paljastui nimittäin myös yllätyksiä.


Työasioihin liittyen saapui kaksi painovedosta joiden värisävyä oli korjattu juuri oikeaan suuntaan. Vaikka tämä työasia onkin, lämmitti se silti mieltä ja etenkin saamani erittäin ystävällinen asiakaspalvelu kyseisestä painoputiikista.

Sitten alkoikin se yllätysosasto. A4-kokoinen kuori kätki sisäänsä mahtavat pingviinikortit jotka eräs lukija halusi lähettää O:lle. Äidin pingviinimanian tuntien. Mukana oli sovittujen Wallace & Gromit -pingujen seurana vielä upea oranssi kortti ja suloinen mustaoranssi kirjanmerkki joka pääsee heti käyttöön. Kiitos vielä Hanna, ihania kaikki!


Matkalla kotiin käväisin myös postissa, BonAqua halusi muistaa minua kahdella uutuusvissyllä jotka näin kuplavedenlitkijäaddiktille (on se yhdyssana!) ovat tietenkin ihan sulaa mannaa. Näistä ja näihin liittyvästä hyväntekeväisyyskampanjasta sananen hieman myöhemmin. Kiitos BonAqua.


Kicksin värikäs mainoslehtinen ilahduttaa myös joka kerta ja tällä kertaa huomioni kiinnittyi välittömästi upeaan Dieselin miestentuoksuun. Olisikohan siitä P:lle Fuel for Lifen haastajaksi? Ainakin hyllynreunalle koristeeksi se olisi oikein sopiva. Nimimerkillä tuoksun on oltava kauniissa pakkauksessa myös.Jätin kutkuttavimman ja mystisimmän kuoren viimeiseksi. Se oli musta kuplamuovikuori ja se oli lähetetty Ruotsista. Ihmettelin aikamoisen tovin ennenkuin tohdin edes avata. Sisältä löytyi musta silkkipaperikäärö sekä pitkä kirje eräältä lukijalta. Hän oli kuulemma seurannut blogiani pitkään ja lukenut miehellekin välillä ääneen pätkiä täältä. (Miesparka!) Eräästä harmaakeltaiset sukat -episodista inspiroituneena oli tämä TieRoom -verkkokauppaa pyörittävä mies päättänyt, että P tarvitsee ehdottomasti samansävyisen silkkisolmion.Ihan uskomatonta! P oli myös aivan sanaton ja ymmyrkäisenä myös, sai todettua kuitenkin, että tämä on kyllä ensimmäinen asia mitä hän on saanut blogin kautta. Mielettömän suuri kiitos Saija, Saijan SolmioMies sekä terveisiä pienelle F:lle! P:n kuvakiitokset ja terveiset tulossa myöhemmin.

Kuten sanoin, tämä ei ollut mikään tavallinen good mail day. Oikeastaan tätä on todella, todella vaikea enää ylittää postipäivien parhaimmistossa.3 kommenttia:

 1. Iiihanat noi pingviinikortit! Ja kuplat vaikuttavat kiinnostavilta... ;)

  VastaaPoista
 2. Tosiaan, mihinkähän mun pingviinikorttini on joutunut? Wallace & Gromit rocks!

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että solmio löysi tiensä perille! Jäämme innolla odottelemaan P:n terveisiä.
  t. Saija & co.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!