20111104

tuli tuli ja kadonneen taskun arvoitus

Blogger alkaa näemmä pikkuhiljaa kyllästyä reppujuttuihin kun olen kirjoittanut tätä nyt kolmeen kertaan ja osa tekstistä hukkuu ennenkuin saan sen julkaistua. Uhmaan kohtaloa bloggeria ja julkaisen tämän silti. Tai ainakin n:nnännen version tästä.


Tuli tuli jo itseasiassa jonkun aikaa sitten. Toimitus Ipanaiselta oli ihan supernopea. Ja postin saapumisilmoituksen saaminen sähköpostitse oli erittäin toimiva idea. Mikseivät muut käytä tällaista palvelua?


Meidän oma reppumme on siis suklaanruskea (pieni miinus näin esteetikon silmään, että kokoruskeassa repussa unituessa onkin sinivihreäraidallinen palkki yläreunassa, se ei nimittäin näkynyt pikkukuvassa saati, että palkin värit olisi voinut valita) ja olemmekin nyt innostuneina kantaneet O:n joka paikkaan.


Ihmeen nopeasti sitä tottuu kaikkeen. Kiertuerepulla on kovin montaa reissua ehditty tehdä mutta jotain jäi näemmä selkärankaan. Olin nimittäin lähdössä omalla repullamme ensimmäistä kertaa liikenteeseen ja pakkasin tietenkin O:ta kiireessä kyytiin ja yritin samalla haalia kaiken mukaan tarvittavan mukaan. Minulla oli jo lompakko ja puhelin kädessä jotta voisin laittaa ne näppärään lantiovyötaskuun, kunnes taskua ei löytynytkään. Ei millään vaikka kuinka etsin. Ehdin jo tuiskahdella ääneen, että on se perhana että nämä ei olekaan samanlaisia nämä reput kunnes silitin O:ta selästä ja löysin taskun. Tilavamman, helposti lähestyttävämmän taskun.


Omaa sähläämistäni lukuunottamatta reppuilu sujuu mainiosti. On käyty shoppailemassa ja työpalavereissa. Lounaalla ja keskustassakin asti ihan ilman rattaita. O on suostunut jopa nukkumaan repussa mitä alunperin hieman epäilin. Tosin malttamattomana pilasin ensimmäiset unet itse yrittäessäni laittaa unitukea (eli sitä hupun näköistä lärpäkettä joka tulee kiinni lähelle minun olkapäitäni hihnoihin) kiinni. O nimittäin heräsi siihen joka kerta vaikka näytti olevan jo umpiunessa. Viidennen kerran jälkeen luovutin.


Toissapäivänä saimme tuenkin paikoilleen ja nukkui tyytyväisenä kirpparoinnin, ratikkamatkan ja keskustakävelyn ajan. Ja kotimatkan.


Kantokiertue on myös edelleen menossa. Osallistu Facebookissa (ja voita mahdollisesti oma reppu lopuksi!), seuraa reppua joka on tällä hetkellä Oi mutsilla ja pysy kuulolla sen matkatessa seuraavaan osoitteeseen. Me jatkamme matkaa omamme kanssa erittäin tyytyväisinä.


4 kommenttia:

 1. Hihii, mä tiedänkin, kenen kanssa olit palaverissa :D (sarjassamme järkeviä kommentteja)

  VastaaPoista
 2. Riikka, ihana kommentti! :D Hihii, kiitoksia vain välikätenä toimimisesta, mulla on sellainen kutina, että siitä palaverista poikii vielä vaikka mitä. ;)

  VastaaPoista
 3. Se on ihana. Ja jotenkin sydäntä lämmittää, että tuo 2 euron kirppisfleece on nyt käytössä selkeästi oikeassa osoitteessa :)

  VastaaPoista
 4. Eipä kestä - mahtavia tyyppejä on helppo suositella ;) Tosi kiva kuulla, että tuntuu poikivan juttuja :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!